Po čtyřech měsících jsem dokončil tohle "téčko" jako mojí druhou pětatřicetinu a mojí třetí figurku-velitele tanku .Stavebnice sama o sobě by měla bejt buď přebalená italerka nebo zvezda k té bych se přikláněl víc podle těch hrozných pásů. Stavebnice měla na mnoha místech otřepy,jinak lícování dílů docela ušlo.barva revell,patina olejovkama a špína z prašných kříd.Dalším mnohem jednoduším dílem jsou "BOŽÍ MUKA" odlité ze sádry.Tak snad se vám to bude páčit
Snaha je vidět,myslim lepší průměr ,já bych se vybodnul na panáčky a krajinky(sám to neumím ) a posouval bych dál práci na modelu. .Prolez si " Rozestavěno," vem model co chceš stavět,mrkni se jak se sním perou ostatní a jup na to.Omrknout postupy co a jak a další brko bude o krok vejš.M+ě hodně posumuly soutěže,když sem přivezl první lepenice tak jsem se až styděl ,malonko jsem popolezl a dál se uvidí .Držím ti pěsti.
Tomáš"Duch"Ducháček - Sudéta V -dorf Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace
Pridávam sa k Duchovy. Ale ja osobne si myslím že nieje zlé ak popracuješ na všetkých troch zložkách model, figurka, krajinka. Tieto tri veci dodajú celému modelu život a predstavu o veľkosti stroja voči človeku. Len tak ďalej a raz sa dopracuješ k špičke