noo ked sa nato poriadne pozeram tak na tych sedač´kach to vizerá genialne.. len torska na tej streche mi to nesedi..mozno len trocisku zmatnin nejakym sedym pigmentom? neviem...v realu to bud iste inak
ono strecha je prefuknuta buffom od tamky a vrch je leskly a pod tym je matna pieskova vies take som chcel ako kozenka na zakrytie strechy zlozenej:) ale radsej uz nebudem pokusat lebo to doserem
Síce sa mi tieto "ojetiny" moc nepáčia, toto vyzerá super, znázornenie hrdze a patiny je na ozaj vysokej úrovni, auto je ako živé No musím súhlasiť aj s Marekom, že by sa zišli nejaké tie kábliky do motorového priestoru a keď si si už robil námahu a robil si blok bez hlavy, podľa mňa by sa tam hodilo znázorniť aj kanáliky pre chladenie a otvory pre skrutky na upevnenie hlavy Ale tým nemyslím, že by to bolo zlé, bože-chráň
Ešte ani jeden model mi nevyšiel tak, ako by som chcel, ale zlepšujem sa, pomaličky, ale isto
Budu upřímný, vraky mne v sekci rozestavěno nepřitahují, všechno sledovat nemůžu. Ale tyhle fotky v galerii na mne udělaly dojem. Ne, nebudu vraky stavět, to ode mne nechtěj, ale klaním se před provedením a věřím, že výsledek stál hodně práce. Kloubouk dolů, pane... Hádám bude k vidění v sobotu v Arsenalu?
Dakujemm velmi moc[-o< ano v rozostavanom nebol nakolkoma nici rozkladat foto techniku Arsenal absolvoval,Dale skoda ze sme sa nestreli rad by som pokecal. tak snd v Mossoniku Hugo