hnusne to bahno ani nie je, len vyzera trocha neralne... shermanik si vykracuje po polnej ceste ktora sa tvari ze je sucha a je zablateny jak keby prave vyliezol z bahenneho kupelu a aj keby tak by musel po sebe zanechavat bud blatove stopy alebo ak bola ta cesta myslena ako rozmocena tak by tam boli zaryte stopy v blate po pasoch ale model je inak fajn
Podľa mojho názoru by reálnejšie ukázalo, keby si blato skorej natlačil medz články pásov. Pretože takto to vyzerá ako keby tank išiel stále po blate, ale v skutočnosti už je na pevnej ceste. Ďalej trochu by som pošetril s blatom na kolesách v mieste styku s pásmy. Na týchto miestach už by blata velmi nebolo. Pre lepšiu pochopenie si predstav auto ktoré išlo po blate, vyjde na pevnu cestu a chvilu ide po nej. Blato po obvode kolies sa stratí celkom rýchlo, myslím na ploche s ktorou ide po ceste. Ale po krajoch ako tak sa drží. A predsa časť blata ktorého ho tam zostane sa zatlačí do dezému pneumatiky, tým narážam že by bolo vhodnejšie na Tvojom modeli ako som spomínal natlačit blato medz články pásov. A na záver trochu logickosti, po celom obvode oboch pásov by malo byt blato na nich rovnomerne. Nie že v predu na tanku je ho viacej ako vzadu, a zasa inak ako na pravej strane tak aj na lavej strane. Toje môj názor, niekto s ním možno nebude súhlasiť, a ozve sa. Zatial sa drž, všetko chce čas a veľa praxe..ale mne sa to páči, až na malé muchy
ano dekuji a nejak tu podlozku doresim a dekuji za radu stim blatem,ted uz aspon vim ze to blato furt delat neumim a ze sem malo studoval podklady ohledne shermenu a blata na nem,sic slovensky moc neumim ,ale rozumel jsem takye dekuji,Dvakrat dekuji