S modelem jsem spokojeny tak půl na půl. Pokud se na něj někdo chystá, doporučuju nekupovat tento starý kit, ale nový. Eduardí lepty model trochu vylepšily, ale je to stále bída, hlavně interiér. Ze stavby jsem byl hodně rozladěný. Podvozek se mi nepovedl. Kamufláž jsem se snažil vybrat atraktivní, ta to trochu zachraňuje. Celkem je to takový můj průměr, řekl bych.
líbí se mi tvůj cit pro neobyčejný kamo, ikdyž já bych ju stříkl. Nesedí mi jen výfuk. Chápu znázornění olezlé základní žluté, ale asi bych to ještě víc naboural pigmentama, nebo křídama.
už len za predlohu máš u mňa veľké plus, tohto čerta si musím aj ja dakedy postaviť.....a spracovanie... pre mňa jeden z tvojich lepších modelov, ale nafrkal by som ešte svetlejší pigment na ten podvozok a vyleštil na kov disky pojazdových kolies (ten tenký lem, ktorý sa stýka so zubmi pásov) inak ako celok sa mi to páči
Ohledně výfuku - zkoušel jsem oprýskanou pískovou barvu na orezlém výfuku, nepovedlo se, tak jsem to zapatlal rezavým pigmentem. Ohledně koleček - než jsem šel fotit, tak jsem měl pocit, že jsem na něco zapomněl. Na kolečka.
Opravdu pěkný cvrček Také mám tento starý model od Draka, vlastně to byl můj první Drak, a vyhazovat se mi ho nechce a tak snad ho někdy udělám (upatlám).
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Pro mě dobrý Bobe, kamo je mazácká, patina a domlácení akorát. Možná ten zadní notek je takovej jak kdyby blbě mázlej. Ale jinak pěknej cvrk, vybíráš si samý špeky. Zdar Kohout.
Jo na zadním notku se mi rozmazala zelená. Už se mi to nechtělo spravovat Až budu chudý (už jsem) a až nebudu mít v zásobáně žádné modely (asi za ca rok), tak začnu opravovat a dodělávat a předělávat všechny své modely...