Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

T-62 Trumpeter 1/35

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: T-62 Trumpeter 1/35

Příspěvekod Joe111 » 18 úno 2011, 20:57

Dave píše:Pěkný kousek, jen ty odřeniny se mi zdají trochu moc. A chybí tomu prach. Takhle obouchaný stroj na blízkém východě, ten by nejspíš byl zaprášený až běda... Jinak ale moc pěkně stříklá kamo.

Ahoj, čo sa týka odrením, viem že to je také hocijaké. Prvkýkrát som robil odreniny so štetcom. Najskôr som si to cvičil na starých vrakoch (F-117 a tak.) a potom som to robil na tanku. Ale nechal som sa tým tak uniesť, že ked som skončil tak tank vyzeral ako bodkovaný dalmantín. Tak potom som musel niektoré tieto obreniny zatierať. veru teraz sa mi potvrdilo pravidlo menej je niekedy viacej. A k prachu, mám v pláne kupiť pigmenty z perského zálivu tie nato potom nahádžem. Inak model nie je ešte ani nalakovaný, ale to tiež časom..
Joe111

• Odpovědět s citací

Příspěvekod StaniModelar » 19 úno 2011, 13:55

Pekne sa ti podaril Gratulujem =D> Najviac sa mi paci ten biely sud.Take pekne spestrenie modelu.Pigmenty podarene ale mozno s chippom si mal trochu ubrat.
O nich plati ze menej je vzdy viac. :-D

Len tak dalej, T-72 Nebude???
Moje modelky na FB :)

https://www.facebook.com/groups/858245070947955/
StaniModelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Joe111 » 19 úno 2011, 21:03

stani22 píše:Pekne sa ti podaril Gratulujem =D> Najviac sa mi paci ten biely sud.Take pekne spestrenie modelu.Pigmenty podarene ale mozno s chippom si mal trochu ubrat.

Diky za pochvalu, tie odreniny viem že ich je vela a nie presne ako podla realu, ale ako som písal robil som ich takto prvýkrát farbou tamiya. Čo som sa dočítal na tieto veci sú ževraj dobre farby valejo, posnažím sa nejaké pozháňať a vyskúšam tie a uvidím. Človek sa stále učí a snaži sa stále niečo zlepšovat.
Inak neviem prečo ta napadla T-72 ale trafil si presne, budem aj tu robit určite ale neskor od tamiya, a nejaké plechy už origo vyskúšam konečne. Ale už nie pieskovú, mal som povodne v pláne irackú verziu, ale nie, bude asi slovenská alebo ČSR a určite trojfarebná kamo.
Joe111

• Odpovědět s citací

Příspěvekod StaniModelar » 19 úno 2011, 21:35

Joe111 píše:
stani22 píše:Pekne sa ti podaril Gratulujem =D> Najviac sa mi paci ten biely sud.Take pekne spestrenie modelu.Pigmenty podarene ale mozno s chippom si mal trochu ubrat.

Diky za pochvalu, tie odreniny viem že ich je vela a nie presne ako podla realu, ale ako som písal robil som ich takto prvýkrát farbou tamiya. Čo som sa dočítal na tieto veci sú ževraj dobre farby valejo, posnažím sa nejaké pozháňať a vyskúšam tie a uvidím. Človek sa stále učí a snaži sa stále niečo zlepšovat.
Inak neviem prečo ta napadla T-72 ale trafil si presne, budem aj tu robit určite ale neskor od tamiya, a nejaké plechy už origo vyskúšam konečne. Ale už nie pieskovú, mal som povodne v pláne irackú verziu, ale nie, bude asi slovenská alebo ČSR a určite trojfarebná kamo.

T-72 chcem aj ja robit.A tak ako ty CSSR alebo Slovensku.To by som ale musel niekde zohnat dekaly slovenskeho dvojkriza.
Ja by som zasa robil jednofarebku.Neviem ale pri tej nemeckej technike co robim mam trojfarebky plne zuby :-D
Mozno dame skupinovu stavbu. 8)

StaniModelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Duch » 21 úno 2011, 08:08

:-& :flower: Parádní předloha,model neméně =D> =D> .Hóóóódně vymazlený. \:D/ ;-I
:-& Tomáš"Duch"Ducháček - Sudéta V -dorf
Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace
Duch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Joe111 » 21 úno 2011, 13:05

stani22 píše:
Joe111 píše:

T-72 chcem aj ja robit.A tak ako ty CSSR alebo Slovensku.To by som ale musel niekde zohnat dekaly slovenskeho dvojkriza.
Ja by som zasa robil jednofarebku.Neviem ale pri tej nemeckej technike co robim mam trojfarebky plne zuby :-D
Mozno dame skupinovu stavbu. 8)

No Stani22 s tou spoločnou stavbou ked to myslíš vážne monlo by to aj byť, bol by som aj rád. Ale z mojej strany by to bolo možne trochu neskôr. Do leta určite nie. Teraz v júni končim VŠ a budem mat nabitý program, z toho dôvodu by som nemal nato čas teraz. Ale čo tak po lete alebo na jeseň. Po skončení školy dúfam, že budem mat viacej prachov aj na doplnky a tak a nie iba na modele.
Čo sa týka tej T-72 ako som povedal, chcel by som bud SR alebo CSSR. Ale vcelku by sa mi páčila kamo ako prikladám na obr. tem MAZ či čo to je. V tomto prípade sa jedná o rusku kamo, a neviem ešte som to nejako podrobnejšie nepozeral či maju podobnu kamo aj Slováci alebo či ju malo CSSR.
Přílohy
IMG_0705.jpg
Joe111

• Odpovědět s citací

Příspěvekod StaniModelar » 21 úno 2011, 15:44

Hej myslim to vazne ale ako vravis tiez sa to neda hned mam dost rozrobenych projektov ale na jesen by to uz slo.Len si budem musiet aj podklady pozhanat a aj info kde zozeniem dekaly slov.znakov.A ta camo je pekna len neviem ci je to aj camo na tanky.
Inak drzim palce s VS.Nech sa ti zadari ;-I

StaniModelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Duch » 21 úno 2011, 16:29

:-& ;-I Věru ,že se zdařilo,62 je stejně hezká rachotina.Model se mi hóóódně zamlouvá,krásné překvapení při mrazivém pondělku 21.ounora. =D> =D> \:D/ :flower:
:-& Tomáš"Duch"Ducháček - Sudéta V -dorf
Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace
Duch

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Joe111 » 21 úno 2011, 18:55

stani22 píše:Hej myslim to vazne ale ako vravis tiez sa to neda hned mam dost rozrobenych projektov ale na jesen by to uz slo.Len si budem musiet aj podklady pozhanat a aj info kde zozeniem dekaly slov.znakov.A ta camo je pekna len neviem ci je to aj camo na tanky.
Inak drzim palce s VS.Nech sa ti zadari ;-I

OK ved potom sa nejako nakontaktujeme, T-72 chcem od tamky a určite plechy k tomu. Pásy to má gumové s tými neviem čo bude, a nejaké podklady ved na nete by sa dali najisť, ked tak pozri no sekcie rozostavané moju T-62 tam mi chalani poposielali nejaké linky kde su tanky a su tam tuším aj T-72. Uvidíme dúfam, že to nezostane iba pri plánovaní a niečo z toho vznikne...čau
Joe111

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Joe111 » 21 úno 2011, 18:58

duch píše::-& ;-I Věru ,že se zdařilo,62 je stejně hezká rachotina.Model se mi hóóódně zamlouvá,krásné překvapení při mrazivém pondělku 21.ounora. =D> =D> \:D/ :flower:

Duchu som rád, že sa Ti táto t-62 páči, ale nejako si neokomentoval ten bielo modrý sud vzadu, pretože ako tak zistujem najviac sa ľudom páči prve ten :?
Joe111

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirrors » 26 úno 2011, 16:40

Nebyl tento tank jako tutorial na youtube na chipping?
Mirrors

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Joe111 » 28 úno 2011, 00:55

Mirrors píše:Nebyl tento tank jako tutorial na youtube na chipping?

Nie nebol, teda otom neviem. Nemáš náhodou link kde si to videl??
Joe111

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky