Tak tady se pozná ,,letadýlkář"......já považuju za úspěch když mi auto stojí všema čtyřma (šesti) na rovný podložce... Ne,ale vážně....fakt paráda,těším se,že to uvidím někde naživo....
Přesně tak letdýlka to je moje .Jak to má jen kola tak jsem druhej .Honzo hotový to asi bude,ale do Pardubek ho brát zřejmě nebudu.Jedu spíš mrknout a nakus řeči s "váma" samozřejmě.Já už jsem tak nějak s kitshow jako soutěžící skončil.Podívám se ale rád to jo.p
Ahoj,já do Prahy nepojedu-protože bych se tam ztratil .Dělám si srandu,ale myslím,že už jsem tam od vojny nebyl a to je asi tak14-15let spátky.Chtěl jsem tam jet,ale máme soutěž u nás v Brněnci ve stejnej den a to bych neukecal.Pavel
Takže mám hotovo-nebo si to alespoń myslím Přikládám pouze pár foteček,zbytek dám do galérky jen co bude venku lepší počasí a půjde to nafotit venku.Mám-li to nějakým způsobem shrnout tak musím říct,že jsem si stavbu opravdu užil.Byla to pro mě veliká změna-jak v měřítku tak i zaměřením.Stavebnici jako takovou musím ohodnotit poměrně vysokým ohodnocením.Při stavbě jsem v podstatě nenarazil na nic co by nepasovalo.Věřím tomu,že i z krabice a bez větších úprav vznikne moc pěknej kousek a už i pro to bych ji doporučil někomu kdo by s tímto typem modelaření chtěl začít jako třeba já.No a pokud má někdo rád US tahače je to jasná volba.V průběhu stavby a studiu podkladů jsem taky přišel na to jak velikej potenciál v sobě tento model skrývá pro další úpravy a novostavby.Na tomto místě bych taky hrozně rád poděkoval všem co mi při stavbě jakýmkoliv způsobem pomáhali především Karloj Krejčímu za jeho podporu.Takže snad brzy opět tady u dalšího modelu.Uf to byla fuška Pavel.
V podstatě k tomu není co dodat,jen tiše koukat s otevřenou pusou a kochat se.....neskutečně čistá práce,jedna z nejlepších Amerik co jsem měl možnost vidět Škoda,že nebude možnost to vidět někde naživo..... Už se těším na pokračování tvého seriálu modely kamionů.......
Krasa prevedenia a presne moj styl, pekna farebna kombinacia, jemne, decentne, ziaden pojazdny vianocny stromcek. Zakladom je naozaj pekna predloha a ty si to svojimi schopnostami pretvoril do kvalitneho modelu. Ameriky az tak v oblube nemam, ale toto auto sa mi paci!