Stavbu som sledoval temer od začiatku, s týmto drobcom si sa popasoval fakt na jednotku, vyzerá fantasticky, a aj to poškodenie pojazdu vyzerá veľmi realisticky proste super práca gratulujem
Strýcu asi budu za trkfasa, ale mě se to jako celkem nelíbí. A to jen zvoleným odstínem na věži a přechodem na ní. Detaily a provedení je bomba jaxfyňa...to bez debat. Jako konstrukční celek je parádní třeba podvozek...ale celkový celek je divný! Máš i o dost lepší - celokovým vjemem....
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Ďakujem vám, že sa vám model páči a tým ma motivujete Dolin, treba ho vidieť radšej naživo... so zachytením toho odtieňa na foto som mal problém už počas stavby... raz to bolo moc hnedé, potom moc žltkavé... a tá veža odráža v ateliéri o poznanie viac svetla, lebo je na bokoch menej zaprášená, čiže lesklá... Fakt jako na živo je to o inom... Ale tvoj názor samozrejme beriem a tiež priznávam, že tie moje ruské farby sú riadne mešuge, len keď sa mi také páčia, tož čo somňu