Nemáš ho na zádech maličko širší než by měl být, ve předu ti vychází přesně na šířku toho "třapce"(sory, nevím jak to popsat) kdežto na zádech mi přijde že trochu přesahuje do vedlejšího. Jinak paráda, moc se mi to líbí.
Když se potkají čas, peníze a chuť vznikají hezké modely...
Beňa.... pravda...na zádech je to uhnuté asi o 1,234 mm .-))) vůči přední části,protože jinak by mi to nevyšlo co se týče šířky svislého pruhu,ale já tam dám ještě tmavý lem,tak to snad nějak "opticky"vykompenzuji.. ..a taky bůh ví jaký Číňan to tenkrát kde šil..-)))..
Luky..to je stejně fikce ( ten kříž )..ale dobře se na to dívá..-))...možná,že Janovští střelci měly tehdy leda tak červené ty trencle.-))))...ono celý středověk co se týče obyčejných lidí a nebo vojáku ( pokuď to nebyl šlechtic ) byl asi jedná velká,špinavá "šeď" se spousty fleků od jídla a pití a jiných skvrn..-))
Jinak děkuji zatím Všem za Vaše komentáře,návrhy a postřehy...
Pekná čistá práca Čo by som ja dotiahol: Oči by som možno namaloval o štipku menšie, stemnil by som miesto tesne nad okom v oblúku, dalo by to ponurejší výraz.Hlavne na lavom oku, na pravom to vyzerá s foto v pohode. Jemnú patinu na púzdro meča a tulec na šípy. Nejaké tie škrabance, jemné. Na kušu by som naimitoval nejakú tú štruktúru dreva. A asi by som vytrhol toho ,,morského ježka,, čo kazí dojem výborného terénu. Takže to sú len drobnosti uhla pohladu. Rasťo
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá výhovorku.
Teraz je to pravé ,,orechové,, Štruktúru nechaj na nejakú ďalšiu ,,Historku,, Nie je dobré zase moc opravovať a dorábať, môže sa niečo pokaziť a potom j-b to o zem To čo by si prerobil na tejto...urob na novej...aspoň uvidíš svoju piramídu kvality malby. Rasťo
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá výhovorku.