Tak koukám že na předělání masky na "EVO" jsi se nakonec vykašlal. Ale i tak máš to moc povedený. Ps: Můj Daf nemá v kabině bordel, to je jen pořádně zabydlenej interiér. Právě už taky moc nevím co za doplňky do kabiny dávat abych se neopakoval.
Koubasku, vykaslal, protoze by to bylo slozitejsi, nez jsem cekal... maska z TGA pouzit nejde, original upravit taky ne, takze by to znamenalo vyrobit celou novou... s tim souvisi i jiny, vyssi, deflektory vzduchu, ktery taky nemam... takze to preziju i s tou starou maskou
lio: az tam bude kabina na pevno, udelam z nich svazky a pujdou jakoby za maskou... takze pri sklopeni kabiny a pohledu od motoru pujdou jakoby dovnitr do kabiny
Už to vypadá jako auto . Dobrá práce. Mám k tomu jen dvě poznámky. Řekl bych, že na obtisky jsi použil čirý papír, protože ta zelená je drobet vybledlá a přední blinkry máš trochu víc do žluta. Pokud je to fotkou, tak pardon. Neber to tak, že bych natom hledal každou mouchu. Jsou to drobnosti. Jen tak dál
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Já jsem nadmíru spokojenej clear barvama od tamiye. Někde v galerii mám fotky svýho Steyra. Zadní lampy, blinkry a rampa na střeše jsou natřený těmahle barvama. Mohu jen doporučit. Doufám, že se s ním předvedeš na proseku. Už toho moc nezbývá
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
mbactros: jo, presne ty... syntetiky byly naprd, tak jsem ted koupil novy tranparentni akryly a je to porad to samy.. a to jsem do nich trosku oranzovy (normalni) jeste pridal... a dokonce jsem to nenatiral, ale strikal