Potahy mely byt puvodne flokovane, ale po druhem nezdaru me to prestalo bavit, takze jsem sel starou dobrou cestou papirovych ubrousku... polozis, na sedacku, stetec namocis do hoooodne moc zredeny barvy s troskou lepidla na papir a tupovanim primackas, prstem pripadne dotvarujes a nechas vyschnout a pak normalne prestrikas barvou
Vďaka na niečo podobné sa chystám už celú večnosť ale nejak do toho nemám odvahu. Skúšal som aj pomocou múku ale to už radšej nebudem dávať lebo to bola katastrofa. Tak snáď už na niečo prídem.
ja flokoval sedacky na volvu, primo original flokingem, ale malokdy se mi povedlo odhadnout presnej pomer naredeni lepidla, navic je s tim dycky spousta bordelu, dela se to na desetkrat... no a proste kapesnikem je to rychlejsi a pohodlnejsi dej si jen bacha na ruzny ozdobny konce, strihej radeji odprostredka a doporucuju alespon 2 vrstvy, jedna je moc slaba a pri namoceni se snadno trha
pokazdy kdyz delam zlutej model (tohle je uz treti), tak si rikam, ze zlutou v zadnym pripade uz nikdy nechci videt... no a pokazdy na to zapomenu, ale ted uz fakt naposled
Kutis, kutim, kutime... horko tezko vymyslet do interieru neco, co jeste nekdo nema, ale snad se to povedlo )
sakra, kde jsi se to jen inspiroval ??? Ale já na stolku nemám "tošíbu" ale ACERa. A nabíječku mám napojenou přímo do zapalovače. Příště musím už taky použít ty zázračný ubrosky, teď na Dafa jsem se s*al s moukou a výsledek nic moc extra není.
koubasek: jee ty mas taky nabijecku? sakra, a ja mel radost, ze mam neco jedinecnyho ale tak aspon ze jsem to vymyslel sam
edit: ajooo, i ty cerveny koberecky mas stejny, to vypadam jak kopirak tedka (btw. ale muj model ma teda o dost poradnejsiho ridice )
Homer69: coz o to zlute obdobi... volvo je zluty nevim proc (asi zrovna jina barva nebyla po ruce ) a dva MANy jsou od stejny firmy... uz se tesim na nejaky treba modry auto, to bude lahoda
inu, po dvou dnech trapeni se se zlutou jsem konecne dobarvil, nechal barvu den odpocinout, nasledne nalakoval, NEodbarvoval ( ) jsem, opet lakoval, brousil, lakoval, lestil, lakoval, lestil, lestil, lestil, lakoval, lestil... no a povedl se mi docela peknej povrch, urcite nejhezci ze vsech mejch modelu (nikdy me totiz nebavilo tak dlouho brousit a lestit)... no, a nanesl obtisky, a zase lakoval, a lakoval a lakoval.... ted to necham do zitra uschnout a budu zase brousit a lestit
Ačkoli tyhle ,,Švéry" nejsou můj šálek kávy,musím uznat,že čím dýl se na to koukám,tím víc se mi to líbí...... Ta barva na boudě má stejnej odstín jako TGA,nebo je světlejší??? Pěkná práce....
Joudo, cilem samozrejme melo byt, aby byla stejna, ale je o chloupecek svetlejsi... neco mezi volvem a TGA... tak aspon nemam tri stejne barevny modely
Jasně,z fotek se mi to zdálo trochu světlejší,ale znáš to,jak to je když se to fotí pod nasvícením...... jinak jak jsem psal......moc pěkný...... A hlavně je to auto co je mi ještě stářím celkem zamlouvá....prostě moje krevní skupina....