2x M35 Academi jednou přestavba na Bobbed a jeden guntruck s kanonem ruské produkce.....snad se na to dá alespoň trochu koukat ikdyž je to dost zbastlený ... no já.... co odemne čekat... Kola na bobbeda jsou ,, horší ,, ale já lepší fakt neumím a ještě chybej podložky a samosebou fotografie jsou nevalné kvality jsou focené teď večer a pod lampou... pokusím se to když tak vyfotit lépe ale ono to asi nebude třeba...
Přílohy
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Ahoj, upravoval si nejak podvozok tej M35 s kanónom? Nepoznám tú stavebnicu od Academy, ale zdá sa mi, že má dvojité zadné kolesá a ty tam máš jednoduché. Alebo zle vidím? Záber zospodu nemáš? P.S.: Tá figúrka sa mi páči. Vyzerá tak echt černošsky. Čo je to zač?
Jo nezdá se ti to je to jenom venkovní kolo , takřka na všech fotografiích mají jen venkovní kola , proč to netuším , jestli kvůli písku ??? fakt nevím a figura je od ceasarů ze sady somalian and asian militia...
Přílohy
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Těžko říct . Z těch fotek je vážně prd vidět. Vidím jen, že jsi nenatřel sedadla a nesedí mi ta maskovačka na dvojkanonu. Škoda že jsi nepostavil přesně toho samého jako je na fotce. Ten je parádní. Zkus sem hodit lepší fota a uvidíme
já ho chtěl postavit ale jelikož jsem podcenil větu od Toma Hrdličky ,, že z toho kanonu se dá použít jen základ ,, a vyšel z toho hroznej paskvil tak to musela přikrýt plachta ... jen ještě nechápu sedadla ???
No konečně lepší fotky... Jo, líbí se mi oba, ale bobík se mi líbí víc....Terén perfektní, vozidlo taky. Jen ty šedivé boky vyčnívajícího terénu nad podložku by zasloužily orámovat nějakým dřevíčkem nebo tak něčím. Já vím, teď už je pozdě, tak příště....