to nieje vôbec zlý nápad. Hodíš tam Rusa a môže to byť sklad ukoristenej Nemeckej techniky a dovidenia, máš neokukanú mega dio s minimálnym úsilím čo sa tíka realnosti
ne ne .. myslenka je "das Ende" ... story je neco jako "ke konci valky se kdesi v hloubce nemecka setkali prezivsi ze vsech bitev, ocekavajici nevyhnutelne" (puvodne sem premejslel nad kostlivcema a brat to spis jako "zasek" po smrti, ale pak mi doslo ze delat sedivy tanky neni moc zabavny a bohuzel neumim takovy figle co sem zahlidl ze ten tank je spickove rozstrelenej) ... nejaka sladka cajdakovita omacka no a nejaky doplnky ... napred ale sehnat potrebny veci (ci spis si je vyrobit, kun na rozni mi trval skoro pulden nez byl hotovej i s ohnistem ) ... nacrty mam .. a chystam se udelat i nejaky to tri de pro predstavu ... jen musim rozbehat jednu igrusku ve ktery je peknej editor bojiste a ona mrcha ne a ne bezet pod Win7 ...
zpatky k Panzerum ...
jakej je rozdil mezi produkcnim JagdPz IV L/70 a L/70 (V)? podle mne je to jeden a ten samej tank, protoze Alkett do produkce nesel a V je vlastne produkcni verze.
Tritt nie auf einen grünen Steín, denn es könnt ein Grennie sein! Hart wie Kruppstahl, schwarz wie Neger .. Das sind unsere Fallschirmjäger! Er ist kein Mensch, er ist kein Tier, er ist ein Panzergrenadier...
Je a dosť markantný Vomag použil pri výrobe iba podvozok s pohonným ustrojenstvom a naň vyrobil z brusu novú nadstavbu zo šikmími stenami a osadil kanol L70 to bol Jagdpanzer L/70 (V) A Jagdpanzer L/70 (A) vyrábal Alkett bola to len séria 204ks oni použili celý podvozok aj s nadstavbou akurát odmontovali vežu a na vrch korby spravili nadstavbu zo šikmími stenami tento bol oprtoti Jagdpanzer L/70 (V) vyšší a tažší Viď obrázky:
Jagpanzer IV L/70 Alkett
Jagdpanzer IV L/48
Vydíš rozdiel? Takže to nieje ten samí stroj, ale dva odlišné
ja Alkett vubec neresim ... ja resim rozdil mezi JagdPz IV L/70 a L/70 (V) ... nejak si to chci sepsat co mam, co nemam a co sehnat ...
Tritt nie auf einen grünen Steín, denn es könnt ein Grennie sein! Hart wie Kruppstahl, schwarz wie Neger .. Das sind unsere Fallschirmjäger! Er ist kein Mensch, er ist kein Tier, er ist ein Panzergrenadier...
Jaj no tak potom je to ten isty stroj len niekto zabudol napísať za meno to V najednoduchšie bude ak sa budeš riadiť týmto : Jagdpanzer IV L/48 s alebo bez ústnej brzdy , Jagdpanzer IV L/70 (V) , Jagdpanzer IV L/70 (A) S jagdpanzerov iný nieje
ufff ... nasel sem knizku "Panzer IV and its Variants", zbeznej prulet hlasi, ze je tam popsanejch asi 60 variant ... moc hezky fotky atd ... ale protoze tu jsou jista pravidla co se musi respektovat, nebudu davat odkaz