To je odpověď na otázku, proč mám doma Valkýrie čtyři, když k třem 1/72 započítám i malý poloviční Lindberg. Ale jedna stejně půjde z domu a na jednu už mám whif marking vymyšlený, leč realizace se asi nedočkáte, takže obtisky zatím pro případ celkového konce s modely střihat nebudu. NASA proužky se hodí na SR-71? Jinak na webu pár pěkných whif Valkýr je. Vzpomínám si třeba na kovovou průzkumnou RB-70A s černým spodkem nebo NASA nosič X-15A-3 (s delta křídlem). Oboje byly what if podle skutečných projektů, ne žádné bujné fantazie.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Za kolik bys to pak někdy pustil? Já jen kdyby mi náhodou už definitivně hráblo, tak bych se postavil do fronty Reakce na to, kdybych to přitáh domů by byla asi zajímavá
Sotka je takový drobeček? Přidej Concorda, ať je to symetrický.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]