Ahoj všem, chtělo to nějakou změnu, pořád dělám furt samé němce. Tak jsem se pustil do ruské KV-1 s Ehkranami. A aby to nebylo tak jednudoché tak jsem toho prcka udělal pojizdného. Převodovka je vyrobená z hliníku mosazi a má plastová kolečka. pojezdová kola mají mosazné ložiska a jsou na ocelových osách. Motory jsou z mikroserv, baterie 4článek a přijímač je 2,4Ghz. Zbytek můžete posoudit sami. Video s jízdou zde http://cudle.tym.cz/tanky/kv-1/MVI_1617.mp4 (cca 8Mb)
Přílohy
Naposledy upravil Piponek dne 24 led 2011, 15:27, celkově upraveno 1
díky no bastlil sem to cele sam včetně převodovky(mam takovou malinkou frezku), ano pásy jsou gumové, ještě zvažuju udělat diorama tankodromu což by bylo zabavné docela...
Perfekt, dříve jsem nad něčím RC taky uvažoval. . . . . . super řešení a zvlášť když je to samo domo, i provedení modelu je bezva, jen víc takových hezkých Rc-ček
Boží, už jen aby to střílelo (video nějakýho minikanónu už tu taky bylo) a bude to komplet Je to paráda, v takovýmto měřítku udělat RC model, to už je kumšt. Bravo
Právě na stole: PzKpfw III Ausf.F (Attack), PzKpfw III Ausf.H (Attack), PzKpfw III Ausf.L (Revell), PzKpfw III Ausf.M (Revell)
díky všem za pochvalu, jinak tedy ještě aby jste si nemysleli, že jsem prostě vzal model prdnul tam převodovku a zadařilo se tak to ne. Pokaždé když stavím model tak pokukuji zdali by nebyl vhodný k přestavbě jinak tento je již třetí v řadě kde jsem to zkusil a až teprv tento se zadařil, u předchozích padali pásy. Spousta stavebnic má naprasto nevhodné pásy(viz dragon- moc tuhé) a nebo dokonce rozměrově špatné vůči ozubenému hnacímu kolu. Jinak mám ještě od trumpety královského tigra a myslím že ten by také šel .