Nápad je to výbornej a podstavec se mi taky moc líbí. Ale kočka se mi zdá trochu odfláklá. Čekal bych na ní taky takový modrofialový nádech, ale o odstín jinčí než na upírce. Celé bych to udělal ještě víc kontrastnější, ikdyž je to za nočního svitu měsíce, aby to pořádně vyniklo. Rád bych to viděl na živo, reaguji subjektivně pouze na fotky, takže to ber prosím s rezervou. Každopádně je to krásná práce!
Dakan on je taky problém,že ten odlitek kočky je v podstatě nic moc..( je to plastový odlitek ze stavebnice odTamiye )..-((...zatím je pořád mokrá ( olej )...hřbet a vystouplá místa jsem stínoval tmavě modrou a následně světle modrou ( kočka ),ale není to skoro ani vidět ( foto )..až bude nějaká akce,vezmu ji sebou..
Naposledy upravil obsidian dne 15 led 2011, 13:13, celkově upraveno 2
..Wolfe budu tam..datum jsem si zapastelkoval.-)..to je od nás z Brd co by kamenem dohodil....-)). ..jinak děkuji Všem. .i za pomoc při stavbě této figurky..
Marian to určitě můžeme..-)). ..v hlavě mám něco jako draka v jeskyni ( bude mu koukat pouze hlava ) s tím,že Beelphegor na ni pokřikuje"tak vylez ty bestie"..-))). ..musím zajít k Vietnamcům koupit nějakého draka nebo jinou zubatou potvoru..)
ja bych rekl, ze dost povedene, zajimala by me fotka na bilem pozadi a samo na zivo , jinak tohle chce vystavovat na nejakem hodne tmavomodrem sametu Ja bych jenom ty ruze videl do zluta, vim , ze je to upirka, ale pri lune svitu na rovu cerstvem, bych videl zlutou