Pánové díky ale klid, ustříknul jsem si hlavně já.... Bude ještě dosti patinování, nějaký ten filtr, narušení lesklosti, pigmenty atd. Asi si udělám po tomto něco 1/72 abych "zmenšil fokus"....
Je to maketa velryby v Berlínskym muzeu přírodních věd a paleontologie,celkem mě to láká si takovýhleho ,,drobečka´´vyskulptit a dát k tomu pár amíků s kamerou.
Tak Leopoldík je po prvních filtrech. Používám přípravky SIN, jenž nabízí MIG production. Vzájemně je míchám a ředím ředidlem MIG-červeným.Čeká mi celkový wash-zapouštění spár a všech výstupků
Tome patina jak víno ,moc se mě líbí, jenom jsem si všml pár maličkostí, prkna na boudě strojovny nebyly až do konce, tedy pod jeřábem, také si nejsem jist zda byla prkna na vagonu co nesl strojovnu. Na fotkích nikde nejsou a pak když máš orezlé konce výfuků a jejich ochranou síť tak proč ne i tlumiče ? Já vím zase něco, ale jinak moc pěkné
Pekne Tomasi. Ale dej si pozor na podvozky. Ta listova pera byla vzdy mastna (mazaly se, aby se mohly po sobe listy posouvat). Taky ty loziskove domky byly pekne zamastene, vzdy se neco rozpatlalo okolo pri doplnovani maziva. Dalsi konstrukce jsou vyborne, ale ty podvozky jsou prilis matne.
Ano pánové díky za všechny připomínky, jak píšete to udělat chci ( musím ) ale jak jsem již uváděl je to jen začátek, v podstatě polotovar a toto vše mi ještě čeká, jsou to jen náhledové fotografie. Pracuji paralelně na jeepu : http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=52578