Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Kamiony a těžká technika ‹ Galerie
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

scania R italeri

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

scania R italeri

Příspěvekod kaskader » 11 led 2011, 19:04

další model :D
Přílohy
P8030172.jpg
P8030182.jpg
P8030181.jpg
P8030178.jpg
P8030176.jpg
Naposledy upravil kaskader dne 13 led 2011, 18:28, celkově upraveno 1
kaskader

• Odpovědět s citací

Re: scania +volvo emek

Příspěvekod Wíťa » 12 led 2011, 08:34

Nezlob se, ale ty papírky, které mají zřejmě představovat cedulky se jmény jsou hrozné. A už vůbec nechápu, proč to máš na předním nárazníku a na zadních blatníkách. To by urval po prvním přejezdu. A když už to fotíš tak jsi mohl z toho zfouknout ten prach...
Wíťa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod firestarter » 12 led 2011, 12:00

Nu což, hlavně že se to líbí tobě, těžko to soudit, když nevím kolik je ti let a jak dlouho stavíš...
Jen mě zajímá, copak má znázorňovat ten bílej posyp na Scánii, to je jako sníh? :)
Martin Vrba
http://www.traktor-model.estranky.cz/
firestarter

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kaskader » 12 led 2011, 14:16

to asi kamionem nejezdis vid? že sem to eště neurval na velkym :-D
kaskader

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mbactros » 12 led 2011, 21:54

Tak tym padom znamena, ze mas nad 18 (21) rokov, a teda tieto "upravy" sa komentovat nedaju... prepac, ale jednoducho zastierky a papieriky popisane rucne fixou a dvojrocny prach hadam z pivnicnych priestorov... to uz ani doplnkova sada s decalmi nezachrani...
mbactros

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bouvier » 12 led 2011, 22:06

Prečo si to aspoň neočistil pred fotením? To by ma fakt zaujímalo.
bouvier

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nedlloyd » 13 led 2011, 07:06

Inu, proti gustu...

Já jsem kdysi dávno také začínal papírky místo zástěr a samolepkami na již hotových modelech (měl jsem tehdy kovový Peterbilt 359 (1/25, Revell) se skříňovým návěsem). Ovšem já jsem nic nemaloval ručně, zástěrky a drobnosti jsem si kreslil v Malování ve Windows a tisknul na samolepící papír, takže to vypadalo mnohem více k světu. Každý z nás nějak začínal a je jen na něm kam až se v modelářství dostane. Začínat Emekem je dnes logický krok, vylepšovat ho dle své vůle také.

Aby jsi jen špatně nepochopil kritické komentáře kolegů, musíš si být vědom toho, že tady na foru jsou lidé zvyklí na malinko jiný standard a tak se ve světle zde mohou jevit některé věci ne zrovna líbivě, ačkoli každý z nás má právo mít doma ve vitríně cokoli a nikomu z ostatních do toho nic není. Jen je třeba mít na paměti, že když jdu s kůží na trh, musím počítat s tím, že někomu se ta kůže jednoduše líbít nemusí a stoletou vrstvu prachu na modelu ti nikdo nepromine, stejně jako fotky, které jsou prabídné.

Je vidět, že věc děláš pro radost a že jsi se dal do stavebnic Italeri, což je chválihodné. Proto se nenech odradit první kritikou, vítej tady na foru a zkus se porozhlédnout po zdějších sekcích pro kamionové modeláře, zda-li v nich nenajdeš trochu inspirace a na jejím základě také chuť se něco nového v modelařině naučit.
Hotovo: Mercedes SK 1838 Somat
nedlloyd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dick1 » 13 led 2011, 08:56

Težko to poznat z takových upřímně mizerných fotek, ale mě to připadá, jako už hotové modely, žádné stavebnice od Italky.. Ale nevím, tyhle stavebnice doma nemám, tak nemůžu detaily porovnat, ale světla, kola, podvozek.. :?
Jasně, každý si staví, co se mu líbí, ale do mého vkusu jsi se fakt netrefil. Nic ve zlém :) Nelíbí se mi tuny "kravinek" jak na velkých truckách, ani na modelech a to pominu kvalitu těchto doplňků.
Dick1

• Odpovědět s citací

Re: scania R italeri

Příspěvekod mbactros » 13 led 2011, 20:50

Co to ako je? to sa mi uz asi zda... :D Zmeneny nazov temy, vymenene fotky, uplne ine auto a nase komentare teraz vyzeraju, ze sme mimo... ned, co ty teraz na to?
mbactros

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Bob 1 » 13 led 2011, 21:29

Vskutku podivné, ale kamión je to moc pěkný ! =D> =D> =D>
Pracuji na: Spad XIII 1/72; Zis6 + M-30; Zis-10; GMC 352 + návěs; NYC 4-6-4 Hudson; T-34/85...
Bob 1

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dick1 » 13 led 2011, 21:36

To je dobrej vtip... :D Poslat rozmazaný fotky, kamionů s tunou prachu, nejspíš koupený hotový modely, s prapodivnýma "ozdabama z papírků", nechat to pořádně okomentovat, pak ty fotky smazat a dát tam úplně jiný, celkem v pohodě vypadjící model Scanie...
Kaskadére, povedlo se Ti to :-D
Ps: kdo to neviděl před tím, nepochopí.. :lol:
Dick1

• Odpovědět s citací

Příspěvekod karel53 » 13 led 2011, 22:16

mbactros píše:Co to ako je? to sa mi uz asi zda... :D Zmeneny nazov temy, vymenene fotky, uplne ine auto a nase komentare teraz vyzeraju, ze sme mimo... ned, co ty teraz na to?
Dick1 píše:To je dobrej vtip... :D Poslat rozmazaný fotky, kamionů s tunou prachu, nejspíš koupený hotový modely, s prapodivnýma "ozdabama z papírků", nechat to pořádně okomentovat, pak ty fotky smazat a dát tam úplně jiný, celkem v pohodě vypadjící model Scanie...
Kaskadére, povedlo se Ti to :-D
Ps: kdo to neviděl před tím, nepochopí.. :lol:

Plně souhlasím s ostatními a tomuto skutečně nerozumím. Včera jsem zde prohlížel fotografie, které zde dnes nejsou a jsou nahrazeny jinými. Já nebudu hodnotit tento model Scanie a ani ty předcházející, ale zaměřím se jinak. Pokud prezentuji modely na které jsem náležitě hrdý, musím počítat i s následnou chválou nebo kritikou. Nechápu, proč "kaskader" po nějakém určitém názoru, který nebyl zřejmě pro něho dost vhodný stáhl původní fotografie a nahradil je úplně jinými a navíc vyměnil i téma.Tento jednoduchý trik jsem ještě neviděl a za sebe mohu říct, že tyto praktiky odsuzuji. Názory ostatních zde však zůstali a tak trochu to vypadá, jako by jsi si z nich chtěl dělat srandu. Myslím, že o modelářské etice bylo napsáno na jiných místech dost a dost. V poslední době je vidět jakýsi nárust modelů jak hotových tak i rozestavěných. Pokud by každý z nás dělal tyto praktiky, kamionové modelářství by nikdy nebylo tam kde dneska je.
karel53

• Odpovědět s citací

Příspěvekod firestarter » 14 led 2011, 06:59

kaskader, nejsi divnej?
Martin Vrba
http://www.traktor-model.estranky.cz/
firestarter

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kaskader » 14 led 2011, 10:46

tamto byl začátek tak sem sem hodit co mám ted etě mám rozestavěnej mercedes a dalšího dafíka ty modely vod emka sou spíš takový pokusovky ty už mám asi 7 let s tim se vyhrával jako menší
kaskader

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kaskader » 14 led 2011, 10:49

viewtopic.php?f=166&t=52525 todle je můj další model
kaskader

Další

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie