Zdravím všechny modeláře na tomto foru.Zaregistrován jsem již delší dobu, forum sice sleduji a prohlížím ,ale stále mi chyběla odvaha vložit nějakou tu fotečku .Modely si stavím pro sebe -pro moje potěšení a k zájmu o druhou svět.válku a hlavně o německou techniku. Chtěl bych proto poprosit vás zkušené modeláře o nějaké ty rady a tipy co a jak zlepšit . (Martin 41 let Děčín) Díky
Fotky nestojí za moc. Ale ten odtávající/odmrzající sníh je úplně to samé,co mám v těchto dnech teď na autě. Takové bochníky sněhu,pod které je skoro vidět jak sníh přes den odtává a přes noc vymrzá.
Konečně "normální" modelář,co staví pro své potěšení. Jako já
pekný tiger , čo by som spravil inak je,že by som doplnil sitá na motorový priestor a madlá na poklopy veže. to sú veci,ktoré hneď udrú do očí (aspoň mne). A ja osobne by som v tomto prípade použil výraznejší wash,trochu tmavšiu farbu pásov a styčné plochy prebehol grafitom.Zatiaľ asi toľko .
Díky zá názor je pravda že tento model od tamky je určitě 10let starý tak těch doplňků toho moc neměl , ale je pravda,že dnes se dá pořídit spousta věcí