Trup je téměř celý v jednom kuse (kryt motoru je zvlášť) — na obrázku je na trupu jen posazený. Stejně tak podvozek — na obrázku je na něm trup jen posazený - nic není ještě slepeno. Kola jsou s výpletem. Byť jsou „špice" téměř vlasové, jsou dostatečně pevné.
Podle dostupných zdrojů byl letoun celý nastříkán bílou barvou. Jediné, v čem nemám úplně jasno je interiér, protože jsem nedohledal žádnou fotku, která by ukazovala, jak například vypadala přístrojová deska. Vzhledem k tomu, že se jednalo o závodní speciál, předpokládám, že tam bude jen to nejnutnější.
Smutná historie letounu je všeobecně známá - přestože byl favoritem rychlostního závodu v roce 1924, narazil při rozjezdu na nivelační kolík, převrátil se na nos a tím jeho existence prakticky skončila.
Model je k dispozici jak v 1:72, tak i v 1:48.
Původně jsem si chtěl jen tak pro radost složit pár kousků a připomenout si koníček z dětství. Když jsem byl malý, představoval jsem si, jak mám kompletní sbírku podle knihy Letadla československých pilotů v 1/32. Pak jsem přišel na to, že je to nereálné. Nicméně už to mám skoro kompletní, akorát v 1/72 (aktuálně 665 postavených).