David Paseka
KPM Hradec Králové
KPM Hradec Králové
Pasecka píše:Prořízni to ve spárách a zkus na to Coca Colu...to je lepidlo jako žádné jiné
George9 píše:Pasecka píše:Prořízni to ve spárách a zkus na to Coca Colu...to je lepidlo jako žádné jiné
Což o to, lepidlo by bylo, ten naředěnej herkules je super. Já spíš potřebuju něco, co ten dekál změkčí, aby si do tý spáry po proříznutí lehnul
George9 píše:Mno, Filmáč nemám, mám jen Thin Cement....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
George9 píše:Kurnik já jak jsem už začel dávat dekály natvrdo na éro, tak jsem ty zkušební vzorky vyhodil...![]()
Zkusím to opatrně polosuchým štětečkem. Nebo že bych ještě nejdřív zkusil ten ocet?
kedros píše:Jen si tak říkám, proč to nemůže jít prostě nalepit, zavodičkovat a hotovo.![]()
Robert Blaschke píše:kedros píše:Jen si tak říkám, proč to nemůže jít prostě nalepit, zavodičkovat a hotovo.![]()
To preto, lebo si vyberáme také hlúpe modely. Keby sme stavali BF-109, Fw-190, F-16 alebo F-18, tak nemáme žiadne problémy.
Alebo žeby hej?![]()
![]()
Milan V. píše:Georgi, až teď jsem si všiml, že tady stavíš F-100, pročetl jsem celé téma na jeden zátah. Super éro, super stavba, hlavně se mi líbí jak jsi udělal to opálení plechů na motoru, to je prostě úžasný
![]()
. Držim ti palce s těma dekálama, ať ti to dobře dopadne, to by byla škoda to takhle nakonec pokazit. Já když mi spatně lepily dekály, tak jsem navlhčil papírovou lepenku, položil jsem na ni dekál, aby se lepidlo přeneslo z lepenky na dekál a až pak jsem ho dával na model. docela to drželo. Zkus proříznout dekál a z navlhčené papírové lepenky dostat trochu lepidla do spáry a pak dekál zatlačit hadříkem do spáry. Ten Thin Cement bych neriskoval, to by ti ten dekál mohlo rozežrat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků