PS: Malá nápověda: Gallandovi při přechodu z verze Emil na Fridrichovi přeci jenom něco scházelo.
Filip Tomči píše:Myslím, že v tomhle případě se připomínky nebudou týkat odstínů barev. Ty bych řekl jsou v tomto případě úplně na posledním místě. Já nechci nic psát nechám to na Karla, vy už jste si na sebe zvykli co se týče histo(e)rie.![]()
![]()
![]()
PS: Malá nápověda: Gallandovi při přechodu z verze Emil na Fridrichovi přeci jenom něco scházelo.
Turboduck píše:Karle, tvoje příspěvky ohledně Mezků velice kladně rozšiřují obzory, kolegům modelářům, kteří se na podobné stavby chystají a nemají ponětí o tom co je vůbec čeká. Tak nebut smutnej, že tady likvidujeme jednoho Mezka za druhým. Časem se třeba na soutěžích budeš divit . Prosím Tě komentuj, kritizuj a hlavně neignoruj.....![]()
![]()
Karel Pilát píše: U toho Marseilla jsem ti radil kříže a svastiku bez lemu, pak ti tam dám fotku, abys viděl, že jsem si to nevycucal z prstu, a ty tam stejně naflákáš, co ti připlave pod ploutve. Tady v tom tématu mlžíš s výběrem kamo, snažíme se ti pomoci s Liesendahlem a ty tam pak napatláš tohle zvěrstvo. Samozřejmě si jen zkoušíš barvičky, takže promiň, že ti do toho reju. Já už nebudu.
A smutnej nejsem. Neboj. Ani to neignoruju, já to tady čtu.
Je to marný. Je to marný. Je to marný.
Turboduck píše:Tak s tím lemem si mě dostal , to jsem si nevšimnul, já porovnával číslici.
Nechápu, jak někdo může vyrobit takové obtisky, když existuje foto.
Karel Pilát píše:[Tak vidíš, ty ani nečteš, co ti člověk píše, tak jaký rady...![]()
Turboduck píše:Ale jo, čet, jenže se mi to vypařilo z hlavy a zůstala tam jen ta číslice. Už je to na bokách opravený (lemy), ale svastiku budu muset zlikvidovat.
Turboduck píše:díky moc, ale nedělej si škodu, V PIlsnu se mrknu po nějakých vhodných obtiskách, určitě toho tam budou mít plný obchody![]()
![]()
. Musím hlavně sehnat svastiku, bez ní to není ono.
Zpět na Bubi 2007 a neb moře Mezků
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník