Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Mazání příspěvků-dotaz

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Mazání příspěvků-dotaz

Příspěvekod kragh » 28 srp 2006, 19:55

Odpusťe pošetilci nesmělý dotaz: Jaké příspěvky jsou považovány za "salonfähig"? Mám tím na müsli,proč je mazána kritika něčího chování vůči "hloupým tazatelům" ?Mi už takhle zmizelo několik příspěvků a to jsem nekritizoval ale pouze projevil nedostatek nadšení pro něčí aroganci.Jde to z extrému do extrému: z Nymburka se občas stává pavlač s chrstaním kýblů pomyjí,tady aby se člověk bál na něco zeptat...
What-If CZ
Každý člověk musí být každý den aspoň chvíli blázen, jinak se zblázní doopravdy...:-)

Na stole: Ornitoptéra z fimu Duna. Meng 1/300
kragh

• Odpovědět s citací

Re: Mazání příspěvků-dotaz

Příspěvekod Peter DeSnek » 29 srp 2006, 11:03

kragh píše:Odpusťe pošetilci nesmělý dotaz: Jaké příspěvky jsou považovány za "salonfähig"? Mám tím na müsli,proč je mazána kritika něčího chování vůči "hloupým tazatelům" ?Mi už takhle zmizelo několik příspěvků a to jsem nekritizoval ale pouze projevil nedostatek nadšení pro něčí aroganci.Jde to z extrému do extrému: z Nymburka se občas stává pavlač s chrstaním kýblů pomyjí,tady aby se člověk bál na něco zeptat...

Rad bych ti odpovedel z pozice moderatora ...

Nejde o to se hloupe zeptat ... Sam mam hodne hloupych dotazu, ale jde o to, kde se ten prispevek objevi. Vetsinou se tady ted deje to, ze je prispevek presunut do patricneho chlivku. Takze to co se zda jako smazani je jenom presun. Pravda je ale ta, ze se autorovi toto neda najevo.
Takze zkus dodrzovat chlivkovani a nebo se podivej, kde co pribylo a treba sve dotazy najdes ...
Zvlaste pokud je to dotaz na zpusob delani a podobne ... Pak by to melo byt v chlivku "How To Do" neboli "jak na to ..."

Pokud budesh mit jakykoliv dotaz a nebudes si jist ... Zkus mi napsat SZ nebo pouzi ICQ, jsem po vetsinu casu OnLine ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!!
Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!!
Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Peter DeSnek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kragh » 29 srp 2006, 17:28

Díky za odpověď,budu tomu muset asi věnovat více času-což při mém připojení typu "šnek je můj rychlejší brácha" je závazek dosti tvrdý :) Ale dík...
What-If CZ
Každý člověk musí být každý den aspoň chvíli blázen, jinak se zblázní doopravdy...:-)

Na stole: Ornitoptéra z fimu Duna. Meng 1/300
kragh

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado » 01 led 2007, 23:36

no nazdar pani som novacek takze s trochou rezervy ma berte ale jedno musim napisat ze je tu hrozny bordel a ked pise bordel tak je to slabe slovo je mi zle ze vlastne tu co chcem najst tak nemozem lebo je v tom zamtok , ked je tu niekto admin tak to sakra mazte niekde su topici na ktore nieje odpoved :!: :!: :!: :!: :!: :!: skuste skulturnit toto forum je to tu ako ........ :evil: aby som povedal pravdu ani nemam chut tu nieco hladat lebo je toho tu vela dufam ze man chapete ale s pozicie noveho typka co chce zistovat tak mam s toho akurat velku hlavu dik za pochopenie :(
Rado

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hansi » 02 led 2007, 00:03

Rado píše:no nazdar pani som novacek takze s trochou rezervy ma berte ale jedno musim napisat ze je tu hrozny bordel a ked pise bordel tak je to slabe slovo je mi zle ze vlastne tu co chcem najst tak nemozem lebo je v tom zamtok , ked je tu niekto admin tak to sakra mazte niekde su topici na ktore nieje odpoved :!: :!: :!: :!: :!: :!: skuste skulturnit toto forum je to tu ako ........ :evil: aby som povedal pravdu ani nemam chut tu nieco hladat lebo je toho tu vela dufam ze man chapete ale s pozicie noveho typka co chce zistovat tak mam s toho akurat velku hlavu dik za pochopenie :(

Drahý Rado, bordel tu rozhodne nie je (na môj vkus trochu silné slová na to, že si tu po 1. krát ...), je to veľmi prehľadné fórum - iba stačí trochu používať hlavu (čítať názvy jednotlivých sekcií a tém) a používať vyhľadávanie ...
Hansi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondřej Nadrchal » 02 led 2007, 09:04

Naprosto souhlasim s Hansim. Na to, ze sem v podstate prispiva (nebo muze prispivat) kazdy registrovany uzivatel, je zde az temer neuveritelny poradek (take diky administratorum, samozrejme). Zkus se podivat na forum Nymburku, a poznas co je to :evil: . Pokud neco nechces hledat pres temata prispevku, pouzij zdejsi vyhledavac a nebo hledej treba googlem. Kazdopadne je nekdy dobre si precist i temata ktere te tak moc nezajimaji, protoze se to stava zdrojem mnohych inspiraci.
Ondřej Nadrchal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter Žiška » 02 led 2007, 09:17

Ondřej Nadrchal píše:Naprosto souhlasim s Hansim. Na to, ze sem v podstate prispiva (nebo muze prispivat) kazdy registrovany uzivatel, je zde az temer neuveritelny poradek (take diky administratorum, samozrejme). Zkus se podivat na forum Nymburku, a poznas co je to :evil: . Pokud neco nechces hledat pres temata prispevku, pouzij zdejsi vyhledavac a nebo hledej treba googlem. Kazdopadne je nekdy dobre si precist i temata ktere te tak moc nezajimaji, protoze se to stava zdrojem mnohych inspiraci.

pripájam sa, podľa mňa je tu dosť dobrý poriadok a navyše cez to tlačítko hore "Hledat" nájdeš všetko potrebné, už som ho použil nespočetne krát a stále som našiel to čo som hľadal, občas aj niečo naviac, čo sa ale hodilo, takže použi hlavu ako tu niekto písal a čítaj všetko a poriadne :-D :-D
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Peter Žiška

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pavel Soukup » 02 led 2007, 09:27

No že by tady byl neuvěřitelnej bordel, to rozhodně ne. Ale je fakt že třeba sekce "Jak na to" mi přijde trochu "zabordelená". Je to samozřejmě kvůli uživatelům, kteří zakládají nová a nová témata, místo toho aby se zeptali ve starším - třeba stříkacích pistolí, kompresorů atd. je tam až až. Chtělo by to, aby byl třeba nějaký moderátor pouze pro tuto sekci a pečlivě se o ni staral - vytvořit třeba podsekce jako barvy, stříkací pistole, ... Je to ale jenom můj nápad, nikomu to nevnucuji a mám modelforum rád :D
Pavel Soukup

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Čeněk Šmíd » 02 led 2007, 11:54

Pavel Soukup píše:... Chtělo by to, aby byl třeba nějaký moderátor pouze pro tuto sekci a pečlivě se o ni staral - vytvořit třeba podsekce jako barvy, stříkací pistole, ... :D

O:) =D> =D> =D> =D> =D>
TO BUDE NEJLEPŠÍ!
Čeněk Šmíd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod George9 » 02 led 2007, 12:39

Dělit to na další podsekce je myslím blbost. Určitě bych ale přivítal vyšší aktivitu moderátorů. Pokud někdo založí nové téma, o kterém tu jsou už tři desetistránkové thready, tak by moderátor měl takovéto nové téma nekompromisně zamknout, a autora informovat, že se tu dané téma již bohatě probírá, případně na funkci vyhledávání. Ta je tady (jak čtu některé nové příspěvky) zatím pro srandu králíkům. :x
"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
George9

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pavel Soukup » 02 led 2007, 13:03

George9 píše:... Pokud někdo založí nové téma, o kterém tu jsou už tři desetistránkové thready, tak by moderátor měl takovéto nové téma nekompromisně zamknout, a autora informovat, že se tu dané téma již bohatě probírá, případně na funkci vyhledávání.

Tak nějak, případně to téma i smazat. To samý udělat i se starými tématy, která jsou "o ničem", nebo přesunout ta, která se do té sekce nehodí - myslím tím třeba když se někdo ptá na kamufláž určitého letadla - to podle mě patří do sekce Letadla.
Pavel Soukup

• Odpovědět s citací

Příspěvekod George9 » 02 led 2007, 13:10

Přesně tak, další nešvar, kterého je tady poslední dobou stále víc. Zakládání témat v rubrikách, do kterých absolutně nepatří. Moderátor by to měl hned přesunout do správné rubriky.
"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
George9

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado » 02 led 2007, 23:59

no vidite ja som to nepisal aby som vas urazil to nikdy ale je to tak :x stare doprec ved ked si otvorim ako na to tak tam je toho .................. hmm , inak chcem a prajem aby sa vam darilo , ono taketo huste forum som este nevidel takze to nieje sranda robit v tomto poriadok :!: :!: :!: :)

jo a este fantasticke zahadzanie forka ))))))) zbytocnimi kecami aj to je sila http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?t=8928

:lol:
Rado

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza a Honza » 03 led 2007, 14:59

rado:
no to je Alron...Buď si na to zvykneš jako komediální vložku,nebo ho budeš ignorovat.tady by bylo jediným řešením ,zakázat mu sem přístup,ale to by nebylo kosher.
Co se týče zakládání nových už několikrát omílaných témat...každý nový "duplikátor" je bětšinou hned ze startu sprdnut,že to tu už bylo a záleží jen na něm,jak se k tomu postaví.Ano možná by nebylo od věci tato tématy zamknout,nebo přesunout,ale to jue věc správců...
A k vyhledávání...
Osobně při každé návštěvě používám tento postup:
Po vstupu si kliknu na vyhledat vaše příspěvky a zobrazí se mi to,kde jsem něco psal-to mně většinou zajímá nejvíc.jak si pročtu tohle tak jedu dál po tématech a postupně si pročítám vše nové co mně zajímá.Už kdysi jsem si dal tu práci pročíst celé forum a zajímavé adresy jsem si uložil.

Závěrem...Tohle fórum je natolik přehledné,nakolik to jeho " demokratičnost" dovolí!!!A upřímně,všechna čest správcům!!!Já bych s tím neměl ty nervy. :wink:
Říkáte nejlepší model?
Epoxyd,plastelína a silikon!!!Jo a abych nezapoměl...SÁDRA!
Honza a Honza

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter DeSnek » 03 led 2007, 15:47

To H&H dik ...

Ale uprimne, drtiva vetsina lidi je tady inteligentnich a tak zakladaji prispefky kam maji.
A ten minoritni zbytek je docela dobre kocirovan.

K duplicitnim tematum:

Ono nekdy je dobre zacit diskusi znova ... protoze cas je neuprosny ...
Na druhou stranu hledat ve starych prispefcich je i pro me docela zahul ...

Takze tak ...

:wink: :wink: :wink:
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!!
Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!!
Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Peter DeSnek

Další

Odeslat odpověď

Zpět na Modelforum