To shit Alron: Přesně tak, člověk ti tady nahází podklady, bude se s nima (s odpuštění) srát, aby to jsem dal, a ty potom řekneš, že nemáš zájem a že to bylo zbytečný. A škoda těch modelů (jestli nějaký máš), jestli dopadnou jako chudák Abrams, tak to tedy potěš koště.
"vy jste Anesteziolog????" "Ne údržbář, já tu měním žárovky"
To je škoda, já se chci naučit pořádně modelařit a k tomu asi nějaký ten nepovedený model patří... Další oběť bude nějaké letadlo, tam nejsou článkové pásy a letadla mi vždycky šly. Hromadění krabic mě už přešlo... Tak se mě prosím pořád nenadávejte. Vždyť já vám chci ukázat že nejsem jen mluvka a že i dovedu lepit ! Ovšem moje starší kity nejsou prezentace hodny, proto musím zhotovit nějaké novější Přes Vánoce jsem chtěl opravit zachovalou čtvrtkovou catalinu, případně ji po konzultaci s vámi nastříkat neboť deset let sloužila coby závěsná ozdoba na chatě. Jaké bylo moje překvapení když jsem zjistil že zmizela. Pravděpodobně mi ji teta zahangárovala buď na půdu nebo do popelnice Za živého boha mi nechce říct kam "Cat" uklidila... Je to škoda až na chybějící půlpalcáky v bočních střílnách byl ten model v perfektním stavu - jen nebyl nabarvený...
P.S: Podklady neodmítnu.
Naposledy upravil sir Alron dne 02 led 2007, 17:40, celkově upraveno 1
alron:
tak hergot chlape lep a nestěžuj si jak to pořád všechno nejde...A letadla jsou teda daleko horší!!!tam máš tmelení a spoustu jiých zádrhelů.To jsem teda zvědav...
zatím jsem tady od tebe neviděl opravdu nic jiného,než pár fotek nedodělků a spoustu stesků na to ,jak to nejde...
Postav se k tomu jak chlap ,přestaň si stěžovat a nikdo se do tebe nebude navážet...
Říkáte nejlepší model?
Epoxyd,plastelína a silikon!!!Jo a abych nezapoměl...SÁDRA!