KiR píše:=D> Pozor až budeš lepit křídla... já měl ve stavebnici D.II krátké vzpěry, které jsem musel dělat nové...
zdesko píše:..no, snad nemáš ještě ten kulomet přilepený..Nebyl umístěný uprostřed.(to ostatně u žádného, ani jiného Fokkera), ale u tohoto konkrétního letounu byl namontován na levém boku. Jeho přední konec také nedosahoval nad kapotu motoru. Z toho vyplývá, že zadní část kulometu zasahovala do kokpitu. Bylo to tak u německé verze tohoto prototypu, tak i u této R-U verze. V jedné fázi zkoušek létal letoun dokonce i bez čísla série na bocích a zároveň nesl zkušebně umístěný kulomet Schwarzlosse 8mm nad horním křídlem.
Vlastimil Lukáš píše:vypadá to zajímavě. Ale hned na první pohled mě zarazil podvozek. Mám dojem že ho máš hooodně vzadu. Koukni znovu na fotky a výkres myslím že budeš lámat a lepit jej znovu. Jinak zajímavý a ne moc často vídaný typ
Michal Švehla píše:Nalepené to máš zřejmě na správných místech. srovnej si to s foto od Zdeska výše... Jen mi připadá, že je ten podvozek málo "podseklý" dopředu. Ale to by chtělo foto z boku. Takhle to může být zkreslené
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník