Hotovo: BMP-2 viewtopic.php?f=7&t=46890 T-62M viewtopic.php?f=7&t=43682 Tunguska viewtopic.php?f=7&t=50401 Na stole: Fiesta WRC viewtopic.php?f=155&t=70591
Skoda,ze aj ja nemam z tej T-72 rovnaku radost ako Tyfeldwebel Müller píše:Už sa neviem dočkať na tú T-72
Vdaka HonzoJan Pavlík píše:Romane stavbu jsem celou dobu sledoval...pěkně ses pral s detaily a model jsi komplet předělal a vymakal. Celkový dojem pro mě představuje velice reálně zmenšenou maketu skutečného stroje...Gratulace
julo35 píše:Neskutočne skutočné,ten stroj je ako živý.Proste realita!teším sa na diorámku.
Tak pri tomto prispevku som skoro padol na prdelBlack Goat píše:Roman, po tak dokonalej stavbe som čakal, že povrchovka nebude žiadna sláva, ale vidno, že patríš medzi tých pár uber-modelárov, čo zvládajú perfektne jedno aj druhé.Ten hranol s vytrhanými klincami je krásny detail, asi ho od teba opajcujem
![]()
Dakujem,dakujem,dakujem.Som velmi rad,ze sa tento model paci a pravdu povediec som necakal ze sa mi ozve tolko modelarov.Je to pre mna odmena za tu vsetku namahu pri jeho stavbeBlackosh píše:Stavbu som sledoval(občas do nej kecal
) takže výsledok máš geniálny-podla mojich predstáv
![]()
![]()
s podložkou to bude zase o niečom inom- sa teším...
![]()
...len farba pražca pod kolaje sa mi nezdá, oni sa niečim impregnovali a ich farba bola skorej do čiernohnedejalebo sa mýlim
![]()
PetrBM píše:Chcel som si BVP postaviť, vedel som, že stavebnica je dosť mizerná ale keď si to ty rozbehol, tak som sa jej radšej zbavil.Tie tvoje prerábky boli super práca. Som zvedavý aké to bude na podložke. Dúfam, že niekde na nejakej akcii si to bude možné pozrieť naživo.
Vdaka Mateji.:Matěj:. píše:Výsledek se mi moc,moc líbí,už se na to koukám asi potřetí,seš dobrej !![]()
Člověče - nějak nestíhám. Letos se to všechno nějak vymyká. Ještě jsem ani dovolenou neměl. I s tou šilkou se drbu už půl roku a finále v nedohlednu. Urvu na to tak hoďku týdně - prostě běs. Nechápu, jak to stíhá takový Honza Pavlík...Uz som postradal Tvoj prispevok,kedze patris medzi mojich skalnych
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků