Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace
Honza Kopecký píše:Klobouk dolů nad tímhle veledílem.
Obdivuju že si u toho vydržel a dobojoval. Navíc se mi výsledek více než líbí! parádní práce. moc se teším až ho někde uvidím naživo.
Stanislav Hynek píše:Tak to je paráda![]()
![]()
,zřejmě dobrej odíl
.Vezmeš ho do Plzně? Standa
driver Růža píše:Na tu podložku by se kus toho parkoviště vešel....![]()
![]()
Uvažuj o tom....
Martin Glogar píše:Honzo, super, vždyť to sám víšjen propříště...letadla rulez
![]()
malý dotaz? to nemáš doma tak velký modrý nebo černý papír, aby to bylo jednobarevné pozadí?![]()
ne, vážně, že se to hrozně blbě vcelku fotí jsem poznal dneska, je to moc dlouhé a úzké
foxbat píše:Stavbu jsem sledoval a je to paráda!!!![]()
Jen k tomu traileru - zdá se mě že máš na něm vytočená kola nebo ti ty zadní jen ulítly?? K te celé sestavě, nevim to jistě, ale pokud je tahač v zatáčce, musí být i trailer. Takto to asi být v reálu nemohlo ne? Nedokážu si představit jak by natočili tahač a návěs zůstal v rovině.
Batyskaf píše:Díky Martine,ale já nemám na focení ani malý papír,natož tak "plachtu". Mimochodem co to je letadlo? Někde jsem to už slyšel,ale furt si nemůžu uvědomit,jak to vypadá
![]()
Miloš Völkl píše:Čago belo Honzo...můj klubovej kamaráde!!!! Gratuluji ke skoro dokončení, sledoval jsem Tě jak tady, tak na všech našich setkáních a už bylo načase. Dokázals nám všem, že umíš, takže teď Ti nebude nic bránit, abys vzal do ruky nějaké letadlo, třeba Tanderbolta, kterej se lepí sám a své umění tak dokázal na něčem jiném. A ještě ke všemu budeme mít patlák!!!!!!
Milcek píše:No je to super model a super provedení. Hlavně postup stavby je pro mnohé velmi inspirující! Jediné, co mě mrzí, že sis na trailer vybral Luchse. Myslím, že takový Leopard 2A6 v zimní traktátové kamufláži by byl mňamkový. Ale takovýchto nápadů bylo u stavby víc a možná aj lepších!
Martin Glogar píše:Batyskaf píše:Díky Martine,ale já nemám na focení ani malý papír,natož tak "plachtu". Mimochodem co to je letadlo? Někde jsem to už slyšel,ale furt si nemůžu uvědomit,jak to vypadá
![]()
wono to má náladu robit si ještě prdel...wono je mu už asi úplně dobře![]()
![]()
stani22 píše:Co nato povedat.Je to tazko rodene dieta.Ale ten vysledok stoji zato.Ked uz sem nieco na MF strelis tak to uz je supa![]()
Ty si presne ten typ na zdlhave a komplikovane stavby.U teba by som rad videl nieco take ako Karl von Banhof
Díky Pavle,ale pohled na tebe v sobotu před zavíračkou byl hezčíPavel Š píše:Hanýsku máš to pěkné
Batyskaf píše:A to píše ten,co zapíjí pivo pivem![]()
Batyskaf píše:Díky Pavle,ale pohled na tebe v sobotu před zavíračkou byl hezčí![]()
Batyskaf píše:foxbat píše:Stavbu jsem sledoval a je to paráda!!!![]()
Jen k tomu traileru - zdá se mě že máš na něm vytočená kola nebo ti ty zadní jen ulítly?? K te celé sestavě, nevim to jistě, ale pokud je tahač v zatáčce, musí být i trailer. Takto to asi být v reálu nemohlo ne? Nedokážu si představit jak by natočili tahač a návěs zůstal v rovině.
Tak nějak nevím co máš na mysli,protože na podvalníku jsou kola na každé nápravě jinak vytočené,tzn. že kola každé nápravy svírají s podélnou osou podvalníku jiný úhel (poslední náprava má kola vytočená nejvíc).
První dvě nápravy říditelné nejsou. Co se týče polohy tahač vs. podvalník,tak neber podložku jako "cestu" kde je podvalník v ose podložky. Pak by jsi měl poznat,že se vytáčí jak tahač,tak podvalník.
Martin Glogar píše:Batyskaf píše:Díky Pavle,ale pohled na tebe v sobotu před zavíračkou byl hezčí![]()
Tys něco ještě viděl nerozostřeně? co já vím, tak vysledovat např. na co je které tlačítko na foťáku byl docela problém![]()
![]()
Batyskaf píše:A to píše ten co po pátém pivu (sry. po sedmém)
nastavil samospoušť co 30 sekund a divil se,že mu to furt samo fotí
![]()
![]()
Doufám,že se to nikde neobjeví!
Martin Glogar píše:Batyskaf píše:A to píše ten co po pátém pivu (sry. po sedmém)
nastavil samospoušť co 30 sekund a divil se,že mu to furt samo fotí
![]()
![]()
Doufám,že se to nikde neobjeví!
To jsem nebyl já, to byl právě Pavelteda aspoň Víťa to říkal
![]()
![]()
Batyskaf píše:Svádět to na chudáka Pavla,který toho vypil nejméně,to jo,že?Ale se mi zdá,že tam byl nějaký "Trpaslík" který zmateně mačkal tlačítka kolem displeje a divil se,že si furt fotí nohy![]()
![]()
.
Snad to tady nikdo nečte![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník