Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

KV-1 1:48 Hobbyboss

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: KV-1 1:48 Hobbyboss

Příspěvekod J. K. » 17 kvě 2009, 10:42

Pěkné KV. =D> =D>
J. K.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jindřich Mokroš » 17 kvě 2009, 16:50

Hodně povedená zima. =D> =D> =D>
Stránky našeho klubu Odpadlíci
http://www.plastikove-modely-odpadlici.estranky.cz/
Jindřich Mokroš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod naden » 23 kvě 2009, 15:48

No vidíš, bratře, že to jde.... Super sníh, ten antidust nebo jak se to jmenuje mi musíš odlejt. S tím kanonem si stále myslím že to možné bylo, názory že nezdokumentované = na 100% nemožné mi připadají krátkozraké. To by neexistovalo věcí, hlavně v takovém bordelu jako byla WWII. Ale zpátky k modelu: [-o< [-o< [-o< ...
"Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen."
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
naden

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matej Kavečko Paluda » 23 kvě 2009, 19:18

naden píše: S tím kanonem si stále myslím že to možné bylo, názory že nezdokumentované = na 100% nemožné mi připadají krátkozraké.

Takéto nenápadne ataky sú najkrajšie....nie som krátkozraký, ale ďalekozraký keby už šlo o to :grin: , ale potom nech nestiavia stroj v ktorom je zabudovaný kanón ZIS-5. Táto kamufláž je totiž dosť známa. Btw. ja netvrdím, že to tak nemohlo byť, ale doteraz v žiadnej literatúre som nevidel kombináciu liata veža, krátke delo a to ani zmienku, ani fotku. Takže keď už, práskol by som to iba do bielej zimy, bez konkrétneho označenia a každý ti môže potom ísť s podkladmi fúkať do prdele :wink: Ale ostatne ja som to písal len pre informáciu, tak sorry, ak som niekoho nebodaj urazil, že som sa opovážil napísať to, čo je známe z literatúry.
Matej Kavečko Paluda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Teutonic » 25 kvě 2009, 22:07

JJ znalec se oblafnout nedá ale kdybych ho stavěl já tak tu chybu s tím laufem možná udělám také. Každopádně konečný dojem je super =D> .
Teutonic

• Odpovědět s citací

Příspěvekod motorrr » 26 kvě 2009, 07:26

KaVéčko, to neměl být útok na tebe, ale tu hlaveň jsem dostal od bratra darem, a dlouho jsme diskutovali, zda tam může být či ne. Tak když se teď vrátil z dovči, snaží se jen obhájit svůj dar. :-) Asi máš pravdu, nicméně model je jen doma ve vitrínce, a nejdůležitější je, že mám z něho radost, a že se snad i líbí. Takže všechno v poho a kritiku beru i tu tvoji .
motorrr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matej Kavečko Paluda » 26 kvě 2009, 09:29

Ale veď ja som ťa nechcel kritizovať, však som písal, že to bolo len pre uvedenie vecí na pravú mieru a rovnako tak ma zaujímalo, že prečo si tak učinil, toť vše. Rozhodne by som to nepísal len tak z bohdarma, aby som mohol niekomu niečo drbať, to rozhodne nie je môj štýl. Mne je jasné, že na hotovom modeli s tým už nič nespravíš. Som rád, že ti model robí radosť a to je to najdôležitejšie :) , veď o tom to je. Ja netvrdím, že by tým model nejako utrpel alebo niečo podobné. Akurát reakcia tvojho bráška mi prišla trocha nevhodná. Všetko sa dá napísať i priamo a slušnejšie. Ale nechajme už tak, model sa podaril a už je vo vitríne 8)
Matej Kavečko Paluda

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky