No vidíš, bratře, že to jde.... Super sníh, ten antidust nebo jak se to jmenuje mi musíš odlejt. S tím kanonem si stále myslím že to možné bylo, názory že nezdokumentované = na 100% nemožné mi připadají krátkozraké. To by neexistovalo věcí, hlavně v takovém bordelu jako byla WWII. Ale zpátky k modelu: ...
naden píše: S tím kanonem si stále myslím že to možné bylo, názory že nezdokumentované = na 100% nemožné mi připadají krátkozraké.
Takéto nenápadne ataky sú najkrajšie....nie som krátkozraký, ale ďalekozraký keby už šlo o to , ale potom nech nestiavia stroj v ktorom je zabudovaný kanón ZIS-5. Táto kamufláž je totiž dosť známa. Btw. ja netvrdím, že to tak nemohlo byť, ale doteraz v žiadnej literatúre som nevidel kombináciu liata veža, krátke delo a to ani zmienku, ani fotku. Takže keď už, práskol by som to iba do bielej zimy, bez konkrétneho označenia a každý ti môže potom ísť s podkladmi fúkať do prdele Ale ostatne ja som to písal len pre informáciu, tak sorry, ak som niekoho nebodaj urazil, že som sa opovážil napísať to, čo je známe z literatúry.
KaVéčko, to neměl být útok na tebe, ale tu hlaveň jsem dostal od bratra darem, a dlouho jsme diskutovali, zda tam může být či ne. Tak když se teď vrátil z dovči, snaží se jen obhájit svůj dar. Asi máš pravdu, nicméně model je jen doma ve vitrínce, a nejdůležitější je, že mám z něho radost, a že se snad i líbí. Takže všechno v poho a kritiku beru i tu tvoji .
Ale veď ja som ťa nechcel kritizovať, však som písal, že to bolo len pre uvedenie vecí na pravú mieru a rovnako tak ma zaujímalo, že prečo si tak učinil, toť vše. Rozhodne by som to nepísal len tak z bohdarma, aby som mohol niekomu niečo drbať, to rozhodne nie je môj štýl. Mne je jasné, že na hotovom modeli s tým už nič nespravíš. Som rád, že ti model robí radosť a to je to najdôležitejšie , veď o tom to je. Ja netvrdím, že by tým model nejako utrpel alebo niečo podobné. Akurát reakcia tvojho bráška mi prišla trocha nevhodná. Všetko sa dá napísať i priamo a slušnejšie. Ale nechajme už tak, model sa podaril a už je vo vitríne