Jinak Pavle, zrovna Filipovi bych to příliš neadresoval, příjde mi, že informace, které dával na internet, vařil z vody (tj. bez podpory ze shora)
Pavel Šenk píše:Rosťo a proč ne, když tu jako jediný reagoval po akci právě Filip? A psal to za organizátory - tak jim to může třeba předat ne? Na Nymburku z teamu nereagoval po celou dobu nikdo, tak si toho asi nevšimli...
kuzma píše:Taky bych se přimlouval za jednodenní akci.Jezdím do Kopřivnice už dlouho,ale tak málo modelů na téhle soutěži jsem viděl poprvé.Je to škoda,protože je to pořád skvělá soutěž s velkým doprovodným programem.Přiznám se ale,že modely nevozím na tuhle soutěž,protože je dvoudenní.Jsem rád,když se urvu aspoň na jeden den!Proto preferuji spíš jednodenní akce.
Pár fotek ze soutěže.
http://kuzmakuzmicic.rajce.idnes.cz/Bes ... Show_2013/
Milan Kubáň píše:modelářská akce bez modelů ztrací smysl a nás odrazuje od dalšího snažení takovehle akce pořádat.
alex.sky píše:vidím, že divácká veřejnost chodí stále v hojném počtu (ke třem tisícům platících návštěvníků), ale modelářů je méně a méně
Rajmund píše:Jednodňová,dvojdňová,skôr by som sa pýtal prečo nevziať na výstavu modely aj keď len na jeden deň.Viem,tým sa automaticky diskvalifikujem z hodnotenia,no a čo?Možno je to tým,že mám už -siat,začínal som v hlbokom socíku,ale ked som sa chystal na Beskyd kit show,vediac že idem len na jeden deň,zavolal som si do Kopřivnice a so súhlasom usporiad.som priniesol modely len tak,proste neprísť s prázdnymi rukami.Musí to byť len forma súťaže,donesme svoje práce,pochválme sa,len tak.Možno potom bude aj tých modelov viac.Ved je to o zábave,relaxe,nie o naháňaní cien.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků