- Přílohy
ahoj,mam par otazok,cim si striekol vnutro? akou farbou? cislo by bodlo
dalsia vec je odkial si a tretia,neostali ti dekaly na jackie? co boli v tej krabici?
kam se ti ztratila ostruha
Martin Jursa píše:pekny plnokrvnik. Tie farby su podla mna trochu mimo, ale to moze byt aj fotkami.
Hlavne kanonov: skus nalepit pruzok pasky, zafixovat sekundakom a zbrusit.
Zadymenie: najlepsie je to streknut a do toho natiahnut ten pastel inym odtienom. Ziadne odymenie nema jednu farbu. farba sa meni od stredu von, podla typu.
Pozeram ze si na nejakom intraku v BA, tak si mozes prist kludne niekedy po ne. Ja som na internate Mladost. Napis maila...
Pavol Vilinsky píše:Modelárčenie na Mladosti som zažil aj ja![]()
![]()
. Ak je tento Mustang Tvoja prva 72-ka a ešte robená na Mladosti
, tak je to veľmi slušný rozbeh... vitaj vo svete 72
Je to robene samozrejme domaNeviem si predstavit, ze by som na internate vrcal s kompresorom, ved tu je pocut ako niekto zblnkoce pri vykonavani potreby niekolko poschodi nadomnoiu
![]()
...a tej patiny kolko tu v izbe je...
I/JG1_Bloodbath píše:...tak vitaj späť v čarovnom svete modelárskom.Prajem veľa chuti do ďalšej práce.K modelu:nabudúce menej patinuj a skús urobiť model čisto.Opatrne s odieraním dekálov-prehnal si to.Ináč-pekný comeback.
Rostislav Axmann píše:ješte jeen detail, ty kryty kol (ty co mas polovysunuté)mohli mit takovou polohu???
Wolverine píše:no spravne interier by mal byt H80,nerobi sa pomerne dlho
medzi recou,posledne 2 roky som byval na mladosti,som FEIkar.... teraz este neviem
Pavol Vilinsky píše:Jasné, chápem. Ja som na intráku bol schopný robiť prácu ako vylámanie a obrúsenie dielcov, sem tam som niečo drobné zlepil dohromady, sledovaný
spolubývajúcimi... a potom som to nosil domov
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 11 návštevníků