jendam1 píše:Teda Pavle smekám, takto realisticky ztvárněný povrch to je, myslel jsem si že tupování je již zapomenuto, ale jak je vidět kdo umí, ten umí. Možná jen ty výstuní trysky mohly být udělány nějakou leštitelnou barvou
![]()
PS. Patina: někde jsem četl, že sedmadvacítky se nevejdou do zodolněných krytů používaných v letectvech bývalého východního bloku, letadla jsou tak vystavena rozmarům počasí téměř nepřetržitě, zda to platí i pro ukrajinské letectvo nevím
Neva_07 píše:Tka to je presne vono..., to je vono!!! Jednoducho nenachádzam slov! Nádhera! Ako dlho si to robil?
Mám "Susku" od Hellera s kamo "Ruskych vítazov". Model som si kúpil este niekedy v strede '90-iatich rokov, no je to tak pekny srtoj, ze jednoducho som sa bál do toho aj pustit. Krabicka je dokonca doplnená dielcami z bieleho kovu, a vobec som nevedel ako s nimi narábat, a bola by to skoda pokazit. Tka sa na to zatial len dívam:. Uz mám dokonca tolko kadejakych arsíkov na "Susku" (Begemot, zralok 08 od ani neviem akého vyrobcu...), ze by som mohol postavit pomalicky cely pluk a stále by mi zostali nejaké tie dekály...
.
Tak a este raz: GRATULUJEM!!!
Jan Sůva píše:Máš tam taky něco, co se ti nepovedlo? Standard "Pavol Vilinsky", záruka kvality!
Platí to i v tomto případě.
juraj ondrus píše:Ahoj neva ta camo ruskych vytazov bola uz v krabici a aky mas suchoj lebo heller som vydel zatial len dvojmiesny
Neva_07 píše:juraj ondrus píše:Ahoj neva ta camo ruskych vytazov bola uz v krabici a aky mas suchoj lebo heller som vydel zatial len dvojmiesny
To Juraj: Pekne ta zdravím Juraj!
Áno, más pravdu, tá nádhera zabalená od Hellera je spárka! Este si pamatám aj cenu: stálo ma to vtedy 700,-Sk (samozrejme doma som priznal len polovicku)
A ked vás tu tak mám, mozete mi poradit od akého vyrobcu by som mohol zohnat sólo Susku. Samozrejme viem, ze vsetky majú svoje pro-a-proti. No ale blbá otázka, ved takyto Revel by sa mi hodil. Nemá to ziadné zákernosti vsak? (myslím pod tym napr,: o 1cm kratsí, atd....)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků