Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

F-15C EAGLE with LD

In-progress builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: F-15C EAGLE with LD

Příspěvekod komisař » 10 črc 2008, 05:30

Vynikající ... :shock:
Petr Koliba - bývalý člen bývalého klubu KPM Apolo Kopřivnice

"Nemo me impune lacessit."
komisař

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ujík » 10 črc 2008, 05:33

:shock: :shock: :shock: =D> =D> =D> To jsou fotky z fabriky? Já myslel, že se tam fotit nesmí :x :D
2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
ujík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod George9 » 10 črc 2008, 12:55

No, už jsem si dlouho nesbíral bradu ze země :P :P :P :P :P
"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
George9

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk NOŽIČKA » 10 črc 2008, 12:59

Pane Vojtech!
Budu upřímný. Jsem naměko z Vaší práce. Líbí se mi systém jak pracujete na jednotlivých podsestavách. Vždy doděláte určitou věc, pak pokračujete dále. Zpracování detailů, barvení a patina je tak úžasně vyvážená, že mám pocit že opravdu fotíte podsestavy přímo z fabriky. S napětím sleduji každý Váš příspěvek.
Mít peníze navíc,kupuji letenku a letím za Vámi. Pro mě by to byl životní zažitek vidět tuto systematickou práci na vlastní oči. Ať se Vám i nadále daří.
Zdeněk NOŽIČKA.
Zdeněk NOŽIČKA

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ivan Rohaľ » 11 črc 2008, 18:29

To Jan Vojtech:

Ďakujem za odpoveď a s pôžitkom naďalej sledujem.
KPM Black Sheeps Bardejov

[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Ivan Rohaľ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 12 črc 2008, 20:49

To: All

Dekuji Vam za Vase uprimne e-mails, jsem moc rad, ze se Vam nejake te prace libi,ja se vynasnazim Vam posilat,vice fotografiji i kdyz mam hrozne malo casu. Jsem sice na druhem konci, ale voda nam snad v tom nezabrani:) Vase prace jsou take uzasne, cesti modelari vzdy budou a zustanou The Best:)
Jinak jsem si vsiml ze na forum se u Vas vyka, ja doopravdy preferuji tykani, jestli mohu pozadat, prosim nevykejte mi , ja se potom citim velice spatne. Spise stare:) Ale u nas se jen tyka a jeto vice pratelstejsi. Ja vim , ze jmeno mam jina,ale ja jsem stale Jan nebo Honza a ne Pan nebo Sir. Jeto takove chladne. Doufam, ze take preferujete tykani. Vek nedela zadne rozdil. Jsme nakonec jen modelari. Vsem dekuji a hodne uspechu ve Vasi modelarske praci, Jan.
JFK: “ASK NOT WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU BUT WHAT YOU CAN DO FOR YOUR COUNTRY”
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 12 črc 2008, 21:06

Zdeněk NOŽIČKA píše:Pane Vojtech!
Budu upřímný. Jsem naměko z Vaší práce. Líbí se mi systém jak pracujete na jednotlivých podsestavách. Vždy doděláte určitou věc, pak pokračujete dále. Zpracování detailů, barvení a patina je tak úžasně vyvážená, že mám pocit že opravdu fotíte podsestavy přímo z fabriky. S napětím sleduji každý Váš příspěvek.
Mít peníze navíc,kupuji letenku a letím za Vámi. Pro mě by to byl životní zažitek vidět tuto systematickou práci na vlastní oči. Ať se Vám i nadále daří.
Zdeněk NOŽIČKA.

To: Zdenek, Dekuji take za pekou zpravu, jsem rad, ze se Vam muj sistem libi, ja moc nemohu posuzovat moji praci, protozi ji nevidim tak jako ostatni, ale jste vitan pokud budete mit sanci cestovat do USA. Ale musim Vam predem povedet, ze budete nemile prekvapen. Zadna fabrika neexsistuje jen mala mistnost se strasne spoustou veci a plno koure. Tak doopravdy nevim, jak po navsteve by jste na to reagoval. Me pratele modelari z USA rikaji jak je to mozne jak v tomto mohu pracovat, proc nepracuji vedle v mistnosti:) asi doopravdy na tom neco bude. Skoro kazdy modelar tu ma cely areal pro sebe, u me je vse naopak, ja preferuji vse po ruce jako doctor, vse musi byt kolem me blizkou,abych se nemusel pri praci moc pohybovat a chodit z mistnoste do mistnosti:) jinak jak jsem psal pred casem ano ja se vynasnazim posilat vice fotografiji.
Dekuji Vam a preji take plno uspechu v modelarine.
JFK: “ASK NOT WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU BUT WHAT YOU CAN DO FOR YOUR COUNTRY”
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Šlégr » 13 črc 2008, 10:22

Ahoj Honzo!
Tvoje práce je užasná a je vidět, kde ses narodil. Zlaté české ručičky se ve světě neztratily!!! Moc rád a dlouho sleduji tvou práci. Jednou jsem si koupil časopis Novinky kde byla tvá B-2-ka. Když jsem to viděl, nedokázal jsem se od časopisu odtrhnout! Vždy mě to nabudí sledovat jak ti to vše úspěšně roste pod rukama. V Americe je úplně odlišný přístup k modelům a jejich lepení, ale ty jsi prostě Čech, což ostatně vyplívá z toho jak jsi psal, že máš svou českou dílničku a né tu americkou. Také máme rádi vše po ruce a k tomu neodmyslitelně patří nutný bordel všude kde se modelář nachází :grin:
Přeji Ti ať F-15 stihneš do termínu ať je zase v USA o kom psát. Ahoj M.Š :)
Martin Šlégr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarda Balák » 13 črc 2008, 22:14

Zdravím Honzo, připojuji se k tvým obdivovatelům :shock: Myslím si, že jsi opět kandidát na prestižní ocenění vUSA i mimo ně! Já se snažím dát dohromady naše roury 1:48, zatím polepeno: Mig-17PF,Mig-19S,Mig-21F,SU-7BKl,SU-25K, Rozestavěn SU-7BM. Při této příležitosti se chci zeptat na autora fotek tvých modelů v angličtině. Mám pocit, že jde o Zdenka Vailanta z Dolních Louček. Začínali jsme spolu létat v AK Křižanov. Instruktoři V. Pivonka a F.Vrtěna. Nevím jestli je to možné, ale pokud ano rád byh jej tvým prostřednictvím pozdravil! Mnoho úspěchů přeje lepič Jarda Balák =D>
Jarda Balák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 16 črc 2008, 08:40

šlégrus píše:Ahoj Honzo!
Tvoje práce je užasná a je vidět, kde ses narodil. Zlaté české ručičky se ve světě neztratily!!! Moc rád a dlouho sleduji tvou práci. Jednou jsem si koupil časopis Novinky kde byla tvá B-2-ka. Když jsem to viděl, nedokázal jsem se od časopisu odtrhnout! Vždy mě to nabudí sledovat jak ti to vše úspěšně roste pod rukama. V Americe je úplně odlišný přístup k modelům a jejich lepení, ale ty jsi prostě Čech, což ostatně vyplívá z toho jak jsi psal, že máš svou českou dílničku a né tu americkou. Také máme rádi vše po ruce a k tomu neodmyslitelně patří nutný bordel všude kde se modelář nachází :grin:
Přeji Ti ať F-15 stihneš do termínu ať je zase v USA o kom psát. Ahoj M.Š :)

Take Dekuji za moc peknou zpravu, moc me to potesilo. No, na Nat's se to uz urcite nestihne, nejako se me ta prace vymkla z rukou, well pristi show 09 ,budou alespon dva modely :) jinak take preji plno uspechu v modelarine. JV.
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 16 črc 2008, 08:49

Jarda Balák píše:Zdravím Honzo, připojuji se k tvým obdivovatelům :shock: Myslím si, že jsi opět kandidát na prestižní ocenění vUSA i mimo ně! Já se snažím dát dohromady naše roury 1:48, zatím polepeno: Mig-17PF,Mig-19S,Mig-21F,SU-7BKl,SU-25K, Rozestavěn SU-7BM. Při této příležitosti se chci zeptat na autora fotek tvých modelů v angličtině. Mám pocit, že jde o Zdenka Vailanta z Dolních Louček. Začínali jsme spolu létat v AK Křižanov. Instruktoři V. Pivonka a F.Vrtěna. Nevím jestli je to možné, ale pokud ano rád byh jej tvým prostřednictvím pozdravil! Mnoho úspěchů přeje lepič Jarda Balák =D>

Dekuji , Ano Jardo, vse predam a vyridim, Z. Vailand me fotil B-2 a AC-130 a jeho fotografije byly vystaveny v Japonsku v magazinu model art, je to moc dobry fortograf, nejen to ,ale i modelar, naposledy jsem videl jeho Me 262 v 1/32 a musim rici ze moc pekna prace a take pouzival svetylka:) Ale tady leta take to se nepochlubil? Da se rici ze v Americe lita kazdy:) JV.
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 16 črc 2008, 08:59

Chtel jsem dat fotografije nove dnes, ale nejako se mi protahla prace s canopy, a tak Vam tu pro fandy F-15 a jets posilam moji oblibenou linku, kterou jsem nasel pred casem na YouTube.
Moc pekne, doporucuji, pri tom se krasne stavi:) Ti co chodi na YT tak to jiste znaji:) JV.

F-15 So Nice>>>>>>>

http://www.youtube.com/watch?v=I44P-scc ... re=related

http://www.youtube.com:80/watch?v=I44P- ... re=related
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 30 zář 2008, 08:37

Zdravim Modelare z Cech:)
Tak po delsi odmlce prikladam par fotografiji, tentokrat primo ze stavby.
Prace je nekonecka, nevidim stale konec. Je to doopravdy krasne vycerpavajici prace:)
Co lze vse videt na fotografijich? Motorove loze, Intake, ruzne otvory v kridlech, ryti, nytovani zaskrabavani atd...
Pokud bude-li miti nejake otazky rad Vam odpovim.
Dekuji a preji Happy Modeling>>>
JV.
Přílohy
Engine Covers.jpg
Engine cover part 1.jpg
Engine covers part 2.jpg
Engine covers part 3.jpg
Intake.jpg
Working space.jpg
neco na ukazku z meho procovniho stolu:)
Naposledy upravil John Vojtech dne 30 zář 2008, 08:55, celkově upraveno 1
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod John Vojtech » 30 zář 2008, 08:44

Tak je je jeste male pokracovani,
Přílohy
Rivets Wing.jpg
Engine covers part 4.jpg
Wing Covers.jpg
Wing 1.jpg
Wings cut LD.jpg
John Vojtech

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PavelS » 30 zář 2008, 08:47

Working space mi pripomina muj stul :grin: Skvela prace Johne, fakt - neuveritelny :o

BTW, proč jsi nahradil jeden ten velký plech bilym evergreenem? Ten bude taky sundany? (obr. Wing covers.jpg)
KPM Prosek Panthers
Moje galerie
PavelS

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno