Petr Koliba - bývalý člen bývalého klubu KPM Apolo Kopřivnice
"Nemo me impune lacessit."
"Nemo me impune lacessit."
Zdeněk NOŽIČKA píše:Pane Vojtech!
Budu upřímný. Jsem naměko z Vaší práce. Líbí se mi systém jak pracujete na jednotlivých podsestavách. Vždy doděláte určitou věc, pak pokračujete dále. Zpracování detailů, barvení a patina je tak úžasně vyvážená, že mám pocit že opravdu fotíte podsestavy přímo z fabriky. S napětím sleduji každý Váš příspěvek.
Mít peníze navíc,kupuji letenku a letím za Vámi. Pro mě by to byl životní zažitek vidět tuto systematickou práci na vlastní oči. Ať se Vám i nadále daří.
Zdeněk NOŽIČKA.
šlégrus píše:Ahoj Honzo!
Tvoje práce je užasná a je vidět, kde ses narodil. Zlaté české ručičky se ve světě neztratily!!! Moc rád a dlouho sleduji tvou práci. Jednou jsem si koupil časopis Novinky kde byla tvá B-2-ka. Když jsem to viděl, nedokázal jsem se od časopisu odtrhnout! Vždy mě to nabudí sledovat jak ti to vše úspěšně roste pod rukama. V Americe je úplně odlišný přístup k modelům a jejich lepení, ale ty jsi prostě Čech, což ostatně vyplívá z toho jak jsi psal, že máš svou českou dílničku a né tu americkou. Také máme rádi vše po ruce a k tomu neodmyslitelně patří nutný bordel všude kde se modelář nachází![]()
Přeji Ti ať F-15 stihneš do termínu ať je zase v USA o kom psát. Ahoj M.Š
Jarda Balák píše:Zdravím Honzo, připojuji se k tvým obdivovatelůmMyslím si, že jsi opět kandidát na prestižní ocenění vUSA i mimo ně! Já se snažím dát dohromady naše roury 1:48, zatím polepeno: Mig-17PF,Mig-19S,Mig-21F,SU-7BKl,SU-25K, Rozestavěn SU-7BM. Při této příležitosti se chci zeptat na autora fotek tvých modelů v angličtině. Mám pocit, že jde o Zdenka Vailanta z Dolních Louček. Začínali jsme spolu létat v AK Křižanov. Instruktoři V. Pivonka a F.Vrtěna. Nevím jestli je to možné, ale pokud ano rád byh jej tvým prostřednictvím pozdravil! Mnoho úspěchů přeje lepič Jarda Balák
Uživatelé procházející toto fórum: jarbyst a 192 návštevníků