to se mi moc libi!
Pucek píše:Zdravím pravověrné z obou břehů Labe v mém rodném Kolíně
Sleduji vás bedlivě stejně jako před lety na Vejfuku ... jenom teď to mám trochu dál.
Máte to chlapi moc pěkný, oba dva. I když je fakt, že "pán zla" (proč se mu vlastně tak říká? Houmí mu tolik slušelo) to má trochu zajímavější.
No těším se, že ty vaše potvůrky zelený uvidím někde naživo ? Musím vám sem poslat taky plukovníka z Velkého Oseka - aby se pokochal ...
Mejte se
Sasa
HomerII píše: Těším se až ty naše holky pokřtíme![]()
Marder píše: A jak tak časem brouzdám, padne můj zrak na fotku "Černého Huga" (pohled na spodní část) a nebyl bych to asi já, kdyby mě nevrtala hlavou myšlenka, proč špína usazená mezi panely se neusadila i v nýtových řadách![]()
harvy5 píše:No a teraz by som rad vedel ktory z vas je vacsi MEZEK!!! No osol sa nepohne ani bohovy,ale mudrejsi vzdy ustupi.Takze pravdu ma pan Dobra ,ci temny pan ZLA?![]()
![]()
![]()
No a blba otazka cloveka ktory sa trosku v tej krajine,a hlavne s jej obrezanymi obcanmi dlhsie stykal.Aj slovenske masiny este pol roka po rozdeleni lietali s CS znakmi,co tak moznost ze dali tie divne hviezdy len na podstatne miesta??Stacio trup a spodok kridla aby nasi po mne nestrielali.... No a neskorsie ked sa situacia ukludnila,doplnili to na predpisane pozicie.Aj ja som musel masinu na dva dni na loietanie bez znakov na smerovke pristavit,nic ine schopne nebolo a MPici radi habali filmi spoterom za plotom TN letiska..![]()
![]()
Ze Misko Stolar a spol...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 155 návštevníků