Trčka neni vojak, Trčka je k...
gralex píše: Osobne se mi vic libilo kdyz byl celej sesit nak tematicky zalozenej jako bylo treba drevo, nebo plech.
gerlach píše:Nechápem, čo sa vám na článku "Neznáma historie československého letectva" nepáči. Mne sa celkom páčil.
Jistě je to jen subjektivní pocit, stejně tak jako despekt nad stavbou tolika té třicetčtyřek jen proto aby na ně někdo "fláknul" kříže.
jiří ščučka píše:Jistě je to jen subjektivní pocit, stejně tak jako despekt nad stavbou tolika té třicetčtyřek jen proto aby na ně někdo "fláknul" kříže.
tak to je vidět že si to nepochopil
novakow píše:tenhle "historický" článek je prostě věc osobního názoru a postoje...![]()
znám pár lidí kteří až uvidí mýho What if Lightinga tak mě nejspíš zabijou![]()
![]()
![]()
osobně se mi tohle Extra líbí...
jiří ščučka píše:lidi za svý prachy chcou to co se jim líbí a to co je zajímá tudíž se není čemu divit že sou nespokojený. je to naprosto normální reakce
Marder píše:jiří ščučka píše:lidi za svý prachy chcou to co se jim líbí a to co je zajímá tudíž se není čemu divit že sou nespokojený. je to naprosto normální reakce
Souhlas, ale pokud do toho dám peníze a nejsem spokojen, tak je to jen moje chyba. Měl jsem si rozmyslet, za co ty prachy dávám, já je třeba nedal, a kdyby to udělalo více čtenářů a výtisky by se neprodaly, pak by možná "Jezevčík" pochopil, že tudy cesta nevede.
Jo, extra sešit si asi koupím, pokud tam třeba bude (a to na více stranách) pořádný článek na Tigra s všemi rozdíly variant. Ale toho se asi nedočkám
jiří ščučka píše:no jak to říkám-každý to vidí jinakjá čekám na modík 6 bo na ten havoc a stalingrad se těším
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník