milan věchet píše:No,mohlo by se to dělat i jiným systémem. A nejen vyslechnout kritiku, ale třeba se dozvědět něco víc o modelu, něco dobrého, dozvědět se určité fígle....A navíc se to může využít i k rozšíření osobních kontaktů a známostí; a pak společně třeba zajít do toho bowlingu....., protože o výsledky přece jen až tak zase nejde!!!
No přesně, jde o to si o tom pokecat, dozvědět se, jak kdo co dělal, pořádně si to prohlídnout. Mít možnost se ho přímo zeptat a taky dostat hned odpověď. Nejde o to vytýkat člověku něco do očí, dokud z toho nedostane infarkt. Prostě konverzace nad daným modýlkem ve více lidech, pak by se to hodilo na papír a nechalo u modýlku, nebo by se hlasovalo, je spousta alternativ.
Já třeba byl zklamanej, když sem viděl, jak v některejch kategoriích hobby hodnotěj modely. Nebudu jmenovat, ale dva přišli, jeden z nich řek: mě se líbí víc todle a druhej: tak jo a hodil tam kartičky s umístěním. Ani se k tomu oba nesehnuli...rozhodnutí za 5 vteřin a hotovo. Stál sem dva kroky od nich a poslouchal je a fakt mě to dost našponovalo!!
Člověk má daleko lepší pocit, když mu to v bodovačce půl hodiny okukujou, a pak je třeba i poslední, ví že si to někdo prohlídnul aspoň!!