Pouzivam prevazne GSI-C, uz dlhsie mam Ultru 0,2 tryska, mal som v plane ju skusat uz davno, no nejak to nevyslo, ale coskoro to testnem tak sam som zvedavy ako sa zachova
gongo píše:redliner píše:v akom pomere si mal nariedenu farbu ked sa ucpavala tryska?
Přesně nevím ale bylo to už hodně řídký a plus ještě retarder a vždy to uschlo na jehle a následně to ucpalo trysku. Když jsem jsem foukal H Gunze tak to nedělalo, jenom při té C černé.
gongo píše:redliner píše:v akom pomere si mal nariedenu farbu ked sa ucpavala tryska?
Přesně nevím ale bylo to už hodně řídký a plus ještě retarder a vždy to uschlo na jehle a následně to ucpalo trysku. Když jsem jsem foukal H Gunze tak to nedělalo, jenom při té C černé.
pooky píše:Proste to je Cckami..... potvrdilo to uz viac ludi. Akryly idu v pohode..... ono sa striekat daju jasne aj Cecka...len treba castejsie odfuknut aby sa nezapchala tryska. A v silverline mas urcite trysku 0,25, ak si si ju teda ty nemenil.
gongo píše:pooky píše:Silverline ma trysku 0,25mm... a tu gunze ju upachvaju.....0,3 je v pohode. Neurobis s tym nic...nieje to chyba pistole. Skus striekat tamiye, tie idu uplne bez problemov
určitě to není 0,25 ale 0,2. Jak je to s Vallejo ty jdou v pohodě?
Draken152 píše:Skušal niekto s lnfinity s tryskou 0,15 striekať surfacer 1000? Odišla mi druhá pištol tak teraz nieviem, či to skúsiť...
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků