No já bych řek, že když tomu uděláš lehkou rozborku, vypadne ti z toho to samý.
Jumper píše:To Revi
Díky za odpověď, dospěl jsem k podobnému názoru a řešil to novým nastavitelným pojišťovákem, který jsem nastavil na 10 Atm, tlakovku foukám na 8 Atm. No a takhle to celé dopadlo:
JMACKOVIC píše:
Ahoj,
ako mas riesene odlahcovanie?
Mam takmer rovnaky stroj vyrobeny s rovnakym manostatom, ale komp mi nedokaze zatvorit odlahcovaci ventil, takze to stale fuci, perotze nabeh tlaku z kompu je prilis maly aby ho uzavrel.
Skusal som uz rozne varianty, ale zatial bezvysledne. Aktualne bezim na ruzne olahcovanie. Automatika sa nekona.
Dik za inf
Juraj
Jumper píše:JMACKOVIC píše:
Ahoj,
ako mas riesene odlahcovanie?
Mam takmer rovnaky stroj vyrobeny s rovnakym manostatom, ale komp mi nedokaze zatvorit odlahcovaci ventil, takze to stale fuci, perotze nabeh tlaku z kompu je prilis maly aby ho uzavrel.
Skusal som uz rozne varianty, ale zatial bezvysledne. Aktualne bezim na ruzne olahcovanie. Automatika sa nekona.
Dik za inf
Juraj
Tripmaster píše:JMACKOVIC: Ano, to som cital, ale bude to fungovat aj ked tlakovy spinac nieje pod napatim. Odpustte ak sa blbo pytam, ale nechapem princip fungovania toho tlakoveho spinaca. Este ma napadlo, ak tam aj pridam nit, nebude to mat nejaky negativny vplyv na funkciu tlakoveho spinaca pri pouziti silnejsieho kompresora?
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků