redliner píše:Vdaka Jakube, uz si mi radil aj pri vybere ked som ti pisal maila, len som myslel ze na odobratie spuste sluzi ten diel v navove oznaceny (15) ta matka ma oznacenie (16) myslel som ze je to len akasi poistna maticasam som zvedavy ako dopadne prvy nastriekany kus
BTW: na riedenie (cistenie pistole) Model Master mozem pouzit s kludnym svedomim aj S6001? s tymito farbami som este nepracoval a chcem ich skusit
Edmonton píše:Ako , je to s tou kefkou na medzizubne priestory(kam ju treba vopchat)?
A da sa to zohnat napr. v lekarni?
Roman_CZ píše:Jakub Vilingr píše:To Hrubym - Já dycky jenom odšroubuju zadní plastovej kryt a povolím červíka a vytáhnu jehlu. Pak vezmu kartáček na čištění mezizubních prostor namočeným v ředidle a prostrčím to dopředu k jehle a dozadu do červíka a pak vrátim jehlu, dotáhnu a prostříknu čistým ředidlem. Pak se nestane, že by mi jehla zůstala zaseknutá po pohybu spouště dozadu. Ona se totiž barva nahromadí do zadního červíka a tam zaschne a proto se ta jehla zalepí. Jakmile se provede procedura, kterou jsem popsal, pak není potřeba pistoli do mrtě rozebírat.
Mám Triplexku ne moc dlouho, nejsem ještě s ní dostatečně zžitej, ale nevím, jak to pořád čistit, abych to nemusel rozšroubovat. Chci se zeptat, nestane se nic, pokud jehlu vytáhnu dozádu a pak vlastně špičkou strkám dovnitř, mohlo by dojít k ohnutí nebo ulomení jehly? Návod popisuje, že jehlu bych měl vždy vytahovat směrem do trysky a nasazovat tupým koncem zpět. A ještě nevím: mám kartáček, který má cca 1,5 cm dlouhou čistící plochu a dále se již podstatně rozšiřuje, nejde strčit dále do pistole aniž bych sundal hlavu (myslím tím čištění kanálku jehly v hlavě od spoušte, nevím jak ti to může jít nebo mám špatnej kartáček, používám 0,5 mezizubní z drogerky.
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků