My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
radosipka píše:Václav Hochmuth píše:Logiku to ma, kedze PHK samotny internetovy obchod neprevadzkuje, len nakupujucich odkaze na http://www.mpmshop.cz
No mne sa zda ze prave naopak cesky MPM, pokial objednavam z SK, ma odkaze na slovensky PHK ktory je fakt dost mizerny, pretoze ked objednavam podla stranky MPM-ka tak sa zda ze je vsetko na sklade a super, ale z PHK nikdy nedojde objednavka kompletna ! Telefonicky mi z PHK oznamili ze oni jednoducho do objednavky daju to co maju na sklade ( a to zvykne byt zalostne mala cast z toho co sa objednava ) a hned to aj odoslu bez toho aby sa nejako dalej venovali povodnej objednavke. Proste poslu co maju a povazuju za vybavene. Aky to rozdiel napriklad oproti skvelemu obchod.valka kde objednavku drzia kym ju nevybavia. Neviete ako sa da na Slovensko objednat priamo z MPM bez toho aby to slo cez PHK ? To je moja otazka k teme, lebo MPM je pre mna zahranicny obchod . Ale viem ze to sa riesi inde, pytam sa len preto ze sa tu riesi prave tato konkretna firma.
ron píše:hobbysearch 50% z postovneho pri platbe paypalom
Otisaq píše:Tak musim rict, ze sem mozna na HLJ nadaval zbytecne...dnes prislo invoice k zaplaceni...jen s cenou objednanych veci a jako "shipping charge" bylo uvedeno "not yet determinated" a odkaz na platbu pres paypal. Takze sem to zaplatil a uvidime...jestli by to fakt prislo postou zdarma (navic EMS), tak by to byl dobry masakr...
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků