Nezahálím, ale potichoučku pracuju dál Dnes konečně pásy do interiéru + uchycení rezervy. To moc vidět nebude (jen otvory v zadním platu po reprácích), ale ten pocit, že to tam je, ten znáte Jinak byl by mi někdo schopný potvrdit, jakou značku pásů vezli na Monte Carlu Solberg s Millsem? Auto z Monte je verze S10, čili ročník 2004, tam vozili pásy Sabelt, ale podle neostrých fotek, co mám, a podle stavebnicových dekálů, by to měly být pásy Sparco (Sarazin měl určitě Sparco). Nová verze S11 pro ročník 2005, kterou nasadili později, měla pásy Sparco. Tak teď nevím, neví někdo?
Parádní práce pásy nesnáším z celý stavby auta nejvíc zkus ještě na sedačce řidiče ohnout přezky vrchních pásů kolmo k zemi a na spolujezdce sedačce přimáčkni ten jeden odstátej vrchní
Díky, hoši, mám radost Jinak mrknul jsem na videa onboardu Solbergovy nehody na Monte a i přes nekvalitní obraz se zdá, že má pásy Sparco. Teda usoudil jsem to z toho, že na ramenech jezdců nebyly žádné žluto-černé reklamy Sabelt
Díky moc všem Pásy jsou hotové, interiér jsem dal do kupy a maká se na kastli. Upravil jsem přední lízátko, rozměřil a navrtal všech 22 otvorů pro nýtky a "opotřebil" nahřátím nad svíčkou (měl jsem půlky roztřesené jak ratlík v zimě ) a zprohýbal buď prstem nebo kovovým tělem skalpelu. Nastříkal jsem také rámy oken, které se mi tentokrát docela povedly bez nutnosti oprav. Dále mám mimo záběr nachystaná okna, která jsem vytáhl dle původních z folie, a brzy přijdou nasadit. Finiš se už pomalu blíží a přemýšlím nad patinou, která je vzhledem k ne zcela supr laku potřebná. Také hlavně kvůli nedržícím dekálům pod lakem
Parádní prácička, to mám rád Lízátka dělám tak, že původní skoro celé ufiknu a nechám jen rantlík na přichycení. Nové pak udělám z 0,2 mm destičky, lépe se to vrtá, když je to jen rovný pásek a po přilepení se vlní jednak samo, nebo ho vytvaruješ jen prsty, případně uděláš sem tam nehtem zásek a nemusíš trénovat svěrač