Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48893 • Stránka 1632 z 3260 • 1 ... 1629, 1630, 1631, 1632, 1633, 1634, 1635 ... 3260
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod vory » 03 čer 2020, 09:22

Dobrý den, neuvažujete vydat obtisky na P-400 / P-39 ( US a GB ) ? Klidně by to mohl být výběr co už během let vyšlo .
Myslím jako jsou nové dekály na Spita VIII a P-38.
Petr ,,vory,, Vorobok

Již jsem tento dotaz napsal, ale zapadl .
vory

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Tichý » 03 čer 2020, 09:33

vory píše:Dobrý den, neuvažujete vydat obtisky na P-400 / P-39 ( US a GB ) ? Klidně by to mohl být výběr co už během let vyšlo .
Myslím jako jsou nové dekály na Spita VIII a P-38.
Petr ,,vory,, Vorobok

Již jsem tento dotaz napsal, ale zapadl .

K tomu se připojuji, minimálně obtisky na 601. peruť RAF beru všemi deseti :)
Ne, ne a NE.
Jan Tichý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 03 čer 2020, 10:10

Za RAF bych se taky přimlouval, zvlášť když teď vyšly v Modeláři články "Češi na Airacobrách".
jenda58

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Willy109 » 03 čer 2020, 10:28

Vl.Šulc píše:Ale to bys řešit měl, Randalfe. Prospělo by Ti to.

Willy109: Ty jsi Stoupa, že? Štěpán Stránský, prošel jsem si Tvoje příspěvky a jsi jasnej! (:) (:) (:)

Ne, nikdy jsme si takhle nepomáhali, ani trochu, ani hodně. Lžeš a doufáš, že se Tvoje lež uchytí. Nepochybuji, že se Ti to u pár lidí povede, ale nepomůže Ti to. Ani to, že vytáhneš historku starou 33 let. Ta historka je ale dobrá, ukazuje míru rozdílu v přístupu k této věci. Já jsem si pomohl jednou v době, kdy jsem byl soukromá osoba, žádná firma. Prakticky okamžitě jsem tuto cestu zavrhl jako špatnou ještě předtím, než jsem své podnikání zoficializoval a založil firmu. Dnes tu máme hrdé firmy, které si v tichosti "půjčují" zcela bez zkrupulí řadu let po svém vzniku a jak je vidět, přinejmenším jedna z nich bojuje celkem podlými způsoby za šanci si tuto praxi zachovat.

A to je to, co je načase změnit. Už není rok 88, ani rok 98. Zákazník není ovce, nemusí koupit kdejaký šunt. Je čas ptát se, kde se ten který model vzal, a zda opravdu vznikl tak, jak výrobce deklaruje. Padlo tady mnoho argumentů, proč proti tomu nejde bojovat, padlo tady i že jsem Don Quichote. Nejsem, a bojovat proti tomu lze. Stačí se nebát. A nekrást. I když to tak nevypadá, já jsem přesvědčen, že se vztah modelářů k tomuto problému mění a míra tolerance ke kopírování klesá. Mě bude stačit, když bude tento trend pokračovat.

A tím bych toto téma uzavřel.

Včetně "Willyho". Prošel jsem si Tvé příspěvky, Willy/Štěpáne. Píšeš pouze do tohoto tématu, napsal jsi sem mnoho zavádějících nesmyslů i vyložených lží. Přestaň s tím. Pokud nepřestaneš, dostaneš ban.

Vláďi, nejsem , i když Štěpána znám taky , ostatně skoro všechny lidi co dělají modelařinu jako svojí práci, za posledních ... no.... 35 let, letí to.
Jinak Vláďo, část vašich předloh jsem i viděl, některé i po odformování a vím co jsem uviděl.
Použil bych tvá slova - modeláři nejsou hlupáci a poznají to - nebo - lidi si to v hospodě řeknou -

Jinak Vláďo, peníze zákazníka jsou jeho, nikoliv tvé a může si je klidně utratit za co chce, drogy, alkohol, jídlo, šaty nebo za jakýkoliv model a od koho chce.

Zdejší forum je majetkem Martina a zbývajících třech, tak zde nevyhrožuj banem, když ti tu někdo napíše oponenturu k tvým tvrzením.
Pouze bolševik banoval nebo dehonestoval lidi co ho oprávněně kritizovali.

Doporučuji ti Vláďo, moc neokecával a nerozkecávat kopírování, nebo to semele nakonec i vás.
Willy109

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 03 čer 2020, 10:30

jenda58 píše:Za RAF bych se taky přimlouval, zvlášť když teď vyšly v Modeláři články "Češi na Airacobrách".

to už tady bylo
Přílohy
656_rd.jpg
656_rd.jpg (24.11 KiB) Zobrazeno 3682 krát
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vory » 03 čer 2020, 10:41

To vím , ale kupte to nyní .
A sehnat slušné otisky na P-39 :| to je problém.
vory

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 03 čer 2020, 10:58

Willy - jen bych tě upozornil, že toto téma je pod správou Vladimíra a on si rozhoduje v tomto tématu. Pokud mě požádá o BAN tobě, má na to právo.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Willy109 » 03 čer 2020, 11:16

Martin Černý 'Černoch' píše:Willy - jen bych tě upozornil, že toto téma je pod správou Vladimíra a on si rozhoduje v tomto tématu. Pokud mě požádá o BAN tobě, má na to právo.

Martine , toto fórum je vaším podnikáním, nikoliv Vláďi a nesete za něj odpovědnost vy, nikoliv on.
Willy109

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 03 čer 2020, 11:20

Je hezké že víš přesně jak se to tady má, ale tohle téma je od počátku pod správou Vládi - jeho podmínka pro vstup na MF. My se zavázali do tohoto tématu nevstupovat , pokud sám vyslovně nepožádá. A tak když požádá o BAN pro tebe, má na to právo. Já zase nemám důvod nevyhovět, pokud zde opravdu rozšiřuješ lži. Žádný důkaz jsi nepodal, jen přepis nějaké kobverzace, hlásíš tu své domněnky, ale žádný hmatatelný důkaz ne. Nediv se že nejsi moc vítán.
Tvoje obvibnění stojí na chatrných základech, buď opravdu předlož relevatní důkazy namísto planých řečí, nebo už sem nepiš. Možná tím ochráníš sám sebe.
Jen dovětek - víš že užíváš zbytečně citace za čož také může býtr postih? Asi jsi pravidla moc nečetl, ale moudra máš na rozdávání.
El Negro
KPM Kaznějov
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Willy109 » 03 čer 2020, 11:47

Martin Černý 'Černoch' píše:Je hezké že víš přesně jak se to tady má, ale tohle téma je od počátku pod správou Vládi - jeho podmínka pro vstup na MF. My se zavázali do tohoto tématu nevstupovat , pokud sám vyslovně nepožádá. A tak když požádá o BAN pro tebe, má na to právo. Já zase nemám důvod nevyhovět, pokud zde opravdu rozšiřuješ lži. Žádný důkaz jsi nepodal, jen přepis nějaké kobverzace, hlásíš tu své domněnky, ale žádný hmatatelný důkaz ne. Nediv se že nejsi moc vítán.
Tvoje obvibnění stojí na chatrných základech, buď opravdu předlož relevatní důkazy namísto planých řečí, nebo už sem nepiš. Možná tím ochráníš sám sebe.
Jen dovětek - víš že užíváš zbytečně citace za čož také může býtr postih? Asi jsi pravidla moc nečetl, ale moudra máš na rozdávání.

Martine, tuto svojí namachrovanost si nechej, až budeš do protokolu vysvětlovat, proč zveřejňuješ Vláďovy útoky na konkurenční podnikatele, na webu, který spoluvlastníš - snad. Navíc se sám do toho taky namáčíš a lži tu pomaháš rozšiřovat.
Nevím proč bych měl tobě něco předkládat, zvláště, když tu roky kryješ ůtoky na druhé a sám se k nim ještě občas pripojiš .

Pokud zveřejňuješ vědomě (což jsi momentálně potvrdil) pomluvy - elektronickou formou , tak to máš maximálně na dva roky + odškodnění. Ty jsi navíc ještě sám podnikatel v modelářském oboru - Armycast.
Tak tu nic nepiš o - ochraňování sebe sama- .

Pokud se domníváš , že jsi tak mazaný a ustojíš to , tak dál pokračuj, sebezáhubě se meze nekladou.
Willy109

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 03 čer 2020, 11:52

A výborně, už se tu vyhrožuje... (:) (:) Tebe se tak leknu. Důkaz nemáš, jenom plkáš, a když nevíš co, tak utočíš na další subjekt. Koho že kryji? Jo ty myslíš i ty desítky jiných modelářů , kteří také buď lžou nebo pomlouvají jiné firmy? V tom případě máš pravdu.

Dám tě poslední slovní upozornění aby jsi již do tohoto tématu nepsal. Při porušení bude následovat BAN. Pokud si založíš další nick, opět automaticky BAN a to tak dlouho dokud tě to nepřestane bavit.
El Negro
KPM Kaznějov
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Richard Dvořák » 03 čer 2020, 11:58

...svatá prostoto #-o ...-reakce na příspěvek pana Willyho 109...
Richard Dvořák

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Willy109 » 03 čer 2020, 12:02

Martin Černý 'Černoch' píše:A výborně, už se tu vyhrožuje.....

Martine já nevyhrožuji, to sám poznáš , to je k ničemu a mijí se to účinkem .
Willy109

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 03 čer 2020, 12:03

Keď sa chcete urážať, tak kultúrne prosím. (:)

https://www.urbandictionary.com/define. ... y&amp=true

@Vl.Šulc - kedy sa objavia tie 3D dekály alá Quinta? Hoši to docela rozbiehajú. Bola nejaká reč o ukázaní prototypov.
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 03 čer 2020, 12:08

pane Willi atd:

..... proč zveřejňuješ Vláďovy útoky ...... pokud jsem si všiml :
1. Pan Černý nic nezveřejňuje ... pouze provozuje veřejný diskuzní web
2. Úvaha pokud se to tak dá nazvat je pouze vámi prezentovaný výklad jako útok

na konkurenční podnikatele
3. Koho máte konkrétně na mysli
4. Koho zastupujete a kde máte pověření "konkurenčního podnikatele"

Navíc se sám do toho taky namáčíš
5. nějak jsem si nevšiml že by pan Černý nějak k tomu argumentoval

a lži tu pomaháš rozšiřovat. edit pomáháš
6. prokažte že se jedná o lži

Nevím proč bych měl tobě něco předkládat, zvláště, když tu roky kryješ

ůtoky - edit útoky

na druhé a sám se k nim ještě občas pripojiš . edit připojíš
7. kdy kde ?

Pokud zveřejňuješ vědomě (což jsi momentálně potvrdil) pomluvy
8. Provozování veřejného fóra a zveřejnění vlastní podepsané informace někoho dalšího jsou podle vás totéž?

- elektronickou formou , tak to máš maximálně na dva roky + odškodnění
9. podle jakého zákona a § jste vyvodil tuto sazbu

Ty jsi navíc ještě sám podnikatel v modelářském oboru - Armycast.
10. Nějak jsem si a myslím i nikdo další nevšiml že by Vámi zmíněná firma zde hrála nějakou roli, či měla na vámi konstruované case podíl či zájem

Tak tu nic nepiš o - ochraňování sebe sama- .
11. prosím o rozvedení

Pokud se domníváš , že jsi tak mazaný a ustojíš to , tak dál pokračuj, sebezáhubě se meze nekladou.
12. výhrůžka?
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48893 • Stránka 1632 z 3260 • 1 ... 1629, 1630, 1631, 1632, 1633, 1634, 1635 ... 3260

Zpět na Diskuse