M!CHAL píše:mig by šel což o to nic. ale nevim co je ten sandy tomi trochu uniká (ale vietnam je good, aleřek bych že víc ho využijou bojovkáři)
Douglas a-1j skyraider alias sandy.koukni na google tam je dosr fotek

M!CHAL píše:mig by šel což o to nic. ale nevim co je ten sandy tomi trochu uniká (ale vietnam je good, aleřek bych že víc ho využijou bojovkáři)
David Matušek píše:trosku bych to upresnil.
Sandy byl volaci znak skyraideru podporujicich zachrane vrtulniky. Nikoliv vsech, je to casta chyba.
sir Alron píše: Myslím ale že na začátek jsou opravdu nejlepší Hobbybossy.
Gatling71 píše:Tedy co se týká A-1 od Hasegawy tak Obchod.Valka nabízí minimálně tři verze (No.780, 804, 843(AD-6)), cena se blíží k šesti stovkám. Hasegawa tam má jen velmi málo výzbroje a i když se jedná o zajímavé kontejnery SUU-14 jejich stavební "rozvržení" je na "vrhnutí"! Jedná se o zcela nesmyslné dělení celku(výzbroj) čehož jsem si u Hasegawy všiml již dříve. Nicméně tato firma nabízí i zbraňové sety (Vietnam..až..současnost).
A co se týče HobbyBosse, koupil jsem si Bf-109F a nestačil se divit že lze udělat z jednoho kusu plastu celé křídlo nebo celý trup i s "kokpitem". Na první pohled to ovšem nevypadá špatně ale ještě jsem ho nestavěl.
Doporučuji pro první model letadla (1/72) buďto firmu Academy (např. P-47, F4U...) nebo některé stavebnice Hasegawy v cenové relaci okolo 200,- (jako jsou "Japončíci" Ki-84, J2M3, N1K2,..) případně novější (negativní rytí) modely Italeri a Revell.
M!CHAL píše:hm ty Hobbyboss jsou pěkný typy. hhlavně ty spiti to je moje oblíbené letadlo po Zeru. kde by se dalo sehnat?a není to pro mě velké sousto???
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 32 návštevníků