Tei by mě dost překvapil, přeci jen to byla v lepším případě velmi málo vyráběná verse...a ani to není IMHO jisté.
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
glock píše:Nemate nekdo podklady na "stribrne" camo tohohle ptaka (myslim i toto provednei co dela hawa). Obtisky co mam se delali na Nichimo a to je jina verze...
tydyt píše:Jen bych doplnil informaci o verzi na bokorysu. Dle mne je to verze časnější verze Kai Tei. Pozdější měla individuální výfuky. Verze Kai Hei měla vpředu 37 mm kanon a nevím o tom, že by měla montovány šikmé 20 mm kanony. Též byla ve dvou verzích - starší - tam čouhal kanon ven z oblejšího a kratšího předku trupu a pak pozdější - tam je kanon ukryt zcela a v podstatě vypadá jako Kai Tei, akorát s dírou kanonu vpředu a bez "schräge musik".
Radek Typlt píše:glock píše:Nemate nekdo podklady na "stribrne" camo tohohle ptaka (myslim i toto provednei co dela hawa). Obtisky co mam se delali na Nichimo a to je jina verze...
Ty jsi konvertoval?![]()
![]()
![]()
Mám pocit , že v barvě kovu tenhle pták moc nebyl. Ta světlá barva je šedivá a přes to různé zelené nesmysly nebo nic.
S verzemi stačí počkat až to Hasegawa vydá. Podle modelu je to připravené na další verze. A Gawa je známa svou výtěžností forem.
Martin F píše:Verze Kó se od Otsu dala poznat jen při pohledu na spodek trupu, kde byl jiný kanon.
Verze Hei byla jak s krátkým (ranné stroje), tak s dlouhým čumákem, hlavní rozlišovací znak je 37mm kanon v přídi.
Verze Tei je podobná jako Hei, ale má navíc na hřbetě dvojici šikmých 20mm kanonů. Žádná protilodní verze neexistovala - je to tradovaný nesmysl, který se podařil vytvořit v 60. letech panu Fracillonovi.
YAMATO píše:Martin F píše:Verze Kó se od Otsu dala poznat jen při pohledu na spodek trupu, kde byl jiný kanon.
Verze Hei byla jak s krátkým (ranné stroje), tak s dlouhým čumákem, hlavní rozlišovací znak je 37mm kanon v přídi.
Verze Tei je podobná jako Hei, ale má navíc na hřbetě dvojici šikmých 20mm kanonů. Žádná protilodní verze neexistovala - je to tradovaný nesmysl, který se podařil vytvořit v 60. letech panu Fracillonovi.
Moment...Ko je jasná, 2 x 12,7 mm v přídi a 1 x 20 mm v trupu...Otsu, bitevní, podle většiny zdrojů 1 x 37 v trupu a 1 x 20 mm v přídi...Hei, protibombardérová, 2 x 20 šikmé a 1 x 37 mm v trupu, příď prázdná pro předpokládanou montáž radaru (některé snad zde měly improvizovaně 1 x 20 mm). Bitevní Tei asi spíš opravdu jen výmysl nebo záměna za sebevražebné stroje vybavené závěsníky...mimochodem, napadá někoho, proč zrovna Torju neměl standardně možnost nést pum, a to ani u bitevní verse?
Jaká měla být výzbroj "tvé" Hei? A jaké bylo její určení? Případně zdroj těchto dat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků