Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Díky Lubo. Dneska jen slabota. Začistil jsem jeden bok a vlepil do výplní dveří kolíky na zajištění zavřených dveří k monokoku. Při otevřených dveřích by ale vypadaly hrozně na skutečným autě nic takovýho není takže je ustipnu a přetmelim
Dnesk jsem dokončil začištění kastle. Na dveře jsem nalepil část výplně co je v barvě kastle. Je super že to takhle oddělili a jde to stříkat najednou. Zejtra jen zacistim spoj všechno umeju a odmastim a ve čtvrtek půjde do surfu. Je toho požehnaně
Tak surf ještě nebude. Původně jsem si myslel že tam ty kryty na šrouby nechám přiznaný i když na skutečným autě nejsou ale když jsem je zkusil nasucho tak to nebylo dobrý. Takže místo šroubu kterým bych spojil bok a monokok apak nalepil kryt jak je vidět v návodu jsem vzal trubičku tu vlepil do boku zalepil a zatmelil krytku a do monokoku to pak hold zalepim