Díky moc všem , ona ta Téčka mají takový ty tyče pro vojáky který veze na korbě tak bych mohl opravdu použít dvě ty Zvezdý ??? ( t70 mám přesně tenhle tip ) ona je na budoucího stavitele hodná tím že není vidět moc detailů ale zase ty co vidět jsou nelze podcenit jelikož téčko je hodně probádanej tip a pokud to má někdo nastudované ( což bohužel není můj případ ) tak by mně mohl na výstavě šeredně zdrbat a to by asi moje EGO nesneslo... jo a ještě jeden dotaz nad úvahou to co se jeví na té fotce jako bílá je buď bílá zimní ?? nebo jsou to jen světla při focení jelikož fotka je nekvalitní??
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Luďku, ono jde o to jak dlouho tam ty tanky takhle ležej, klidně to může mít zbytky zimní kamufláže, stejně jako to může být světlo a stín na fotce nebo to může být písek a prach spadaný z toho terénu kolem atd. Jak to uděláš tak to bude správně. Co se týče modelu, šel bych do té Zvezdy, dodělal madla na korbu a dostaneš velice pěkné Téčko. Koukni do Galerie stavěl jej Bizon, moc pěkný a za večer hotovo.
..a co na tom je nejasného..? Ty kolejničky jsou zaháklý za vyklopenou sajtnu a kanon je za přívěsnou oj přitahován navijákem na korbu. Samotnýmu se mi tomu nechce věřit, ale oni to asi fakt natahujou vrátkem na rezervu. "eMka" měly sice za boudou navijáky, ale poháněný od převodovky a byly to jen verze "traktor"..(M48, M275..atd, atd..) Ten malej vrátek byl pravděpodobně součástí přídavného příslušenství. Možná je i součástí některých stavebnic. Viděl jsem ho například na modelu M-915A1, nebo na modelu M-916 LET..
Děkuju to mně právě nebylo jasný čím to tahaj , právě já tyhle věci neznám a tak jsem ani nevěděl že je to naviják na rezervu , a ani teď mi není jasný jak vypadá ale skusím to na netu nějak dohledat moc díky ahoj ...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Moc díky , já jen že ho M35 normálně nemají přimontovanej takže se musí jednat o nějakej přenosnej a ,, nějakým spůsoben,, zaháklej za sajtnu .. tak to musím promyslet.. moc díky za snahu ...
..navijáčky jsou na předešlých fotkách na "tractorech"..ale na auto s korbou se dá namontovat takováto konstrukce, která normálně vůbec vidět není.. Proto se domnívám, že jde o doplňkové sety, které jinak auto vozí někde pod korbou, ve skříňkách apod.. Šipkama jsem naznačil, kde všude by mohl být vrátek umístěný..
Je to už trochu pasé, ale cca dvě strany zpět se tady řešil cisternový Fordson sloužící na Ruzyni. Teď se objevila na planes.cz krásná fotka z roku 1938, jejíž pro nás podstatný výřez si dovoluji přišoupnout sem.
prosím o pomoc s identifikací vozidel na fotografiích. Pravděpodobně vznikly těsně po válce v areálu továrny v Bělé pod Bezdězem. Přijde mi, že na podvozek byly použity komponenty z Kettenkradu. Možná pokus o traktor?
prosím o pomoc s identifikací vozidel na fotografiích. Pravděpodobně vznikly těsně po válce v areálu továrny v Bělé pod Bezdězem. Přijde mi, že na podvozek byly použity komponenty z Kettenkradu. Možná pokus o traktor?