Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Taky mi to nejdřív nešlo zobrazit a ani nefungoval ten odkaz, tak hold sem si to proklikal u Dolina na webu. Je to ten samej Demag co má Lehar akorád v šedivce. Chvilku sem přemýšlel jestli neni jeho.
Chtěl sem jen vědět čí to tak může být, jen pro kompletizaci seznamu Surviving panzer pro toho maníka ze shadock.free.fr.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Nevíš alespoň lokalitu, kde tohle udělátko fungovalo..? Jinak z tohodle pohledu se to moc poznat nedá, protože pohled na předek je takovej nanicovatej.. Kdybych zkoušel typovat, tak možná Magirus L145 (nebo nějakej jinej blízkej příbuznej). Nevylučoval bych ani Panhart H-101, nebo Borgward Europa (asi serie IV)..
Nevím nic bližšího. Dostalo se to ke mně náhodou, jen pro podobnost kabiny s T 111. Mimochodem, na tebe jsem spoléhal Když to nerozluštíme, nic se neděje. Jen že to je taková zajímavost
Mohu přátelé též požádat o identifikaci těchto vozidel ??? jde mi o konkrétní tip že je to ,, Téčko ,, vím ale přesné tipy nevím o tto bych chtěl požádat odborníky ... moc děkuji a ještě otázku : myslíte že je tato situace reálná nebo je to německá propaganda ,, myšlení a umu sovětského vojáka ,, ??? díky moc za jakékoliv info a názor ...
Přílohy
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
..za mě si myslím, že je to T-34/76 model 1943..tak si spolu s Tebou počkám jestli se v těch "téčkách" už alespoň trochu vyznám.. Ze spoda ho pak podpírá T-70. Pokud se dobře dívám, tak se pod třicetčtverkou prolomila jedna z klád.. Což by mohlo být reálné. I kdyby němci chtěli něco aranžovat, tak pořád jde o "nějaký" most..tedy strategické místo. A aranžovat tam takovéto šaškárny jen kvůli propagandě..? To se mi moc nezdá. Kromě toho je halda fotek německých tanků při malérech na mostech, že tohle by si umanul aranžovat jen totální nacistickej debil..to je mů názor..
..myslíš, jakoby jedno čumákem směrem k nám..? Možná, že to je pravda..ale to všechno by mohl být i ruský pokus o zachování průjezdnosti toho mostu za každou cenu... Je provizorní..tedy strategicky významný... Nic jiného mě nenapadá..
Nuny pěkná fotka...já bych to viděl odshora takto v 1/72: T 34/76 model 42/43 bez velitelské věžičky ( model Zvezda) T 70 (model UM) T 34/76 s uraženou věží asi stejná jako ta nahoře.