Marian, pleťovka na žienke je veľmi pekná, nádherne kontrastuje s tým tirkisovým plášťom. Viking v tvojom podaní tiež pekný. Dobre si sa rozbehol, vydrž do cieľa...
Ten viking sa mi zda byt bud zle vyfoteny, alebo si nejako moc robil na nom, lebo v BB sa mi zdal taky tmavsi a kontrastnejsi (najma ta pletovka na rukach mala pekne vyrazne tiene), tutok sa mi to kus zlieva. Takze pokukam nazivo najblizsie. Cez vikend pozdravuj Wolfajza
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
No pekne si sa rozbehol Tá kráska je fakt dobrá, dal si jej dobrý výraz , nepôsobí ako sladká bábika P.S. Čo mne vadí je dané skulptom..... a to veterný plášť.
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá výhovorku.
Rasto: ja viem ze tebe tie plaste vobec nejdu, a veru ani neni dobre odliaty hlavne v zahyboch, ale skoro vsetky fantasy figurky maju nieco prehodene cez chrbat, hlavne zenicky tak to musim nejako prekusnut dakujem vsetkym za povzbudive slova
Tedy nevím, jestli je to dobrá vlastnost, ale jsem vážně také moc zvědavý, jak to se Sonjou pokračuje. A není to jen proto, že ji mám rozpracovanou - ostatně takových je. Navíc jsem tedy začal podstavcem.... Ale abych se přiznal, tak pro mne je to nej figurka tady na fóru...
Stepan: podstavec bude jednoduchy, nejaky kamienok trosku travicky, njaky kricok a nejake suche listy, mal som ju v plane dat spolocne s conanom od andrey co sedi na takom kmeni, len koli tej kvalite reznu som ju nechal samu, ale casom si ju este asi kupim a dam ich spolocne na nejake bojisko, uz to mam v hlave premyslene. Lope: som rad ze sa ti tak moc paci, ale zatial som moc nepokrocil, dnes by som chcel dotiahnut plast a vlasy a hadam nieco z tych doplnkov