Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Lodě a ponorky ‹ Lodě (Ships) ‹ Lodě (Ships) Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

USS Arizona BB39 1941, Dragon 1/700 HOTOVO

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: USS Arizona BB39 1941, Dragon 1/700

Příspěvekod zbynek.skopan » 21 lis 2010, 22:12

Tak po 5ti hodinách prakticky nonstop práce jsou antény napnuty ... silon 0,06mm :? už jsem si vybral Bae Nimroda abych si srovnal oči :grin:
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Turboduck » 22 lis 2010, 22:05

Tak a dnes je rozhodnuto o další lodi co budu stavět... :D

Na nejmenovaném aukčním portálu jsem pořídil německou placičku i s leptama a doslova za babku... :lol: :lol: :lol:
Turboduck

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hill » 22 lis 2010, 22:20

zbynek.skopan píše:Tak po 5ti hodinách prakticky nonstop práce jsou antény napnuty ... silon 0,06mm :? už jsem si vybral Bae Nimroda abych si srovnal oči :grin:

Od okamžiku co jsem přešel na vytažené nitě z rámečků alá Jim Baumann dělám výplety za pětinu času než se silonem, ale nikdo mi to nevěří. 8)
Ve stavbě : CVA19 Hancock - SCB 125 (Hasegawa), DD 797 USS Cushing (Tamyia), USS Independence (Dragon),IJN Ryujo (Fujimy),USS Maine (Combrig), USS Essex (Trump.),USS Missourry(Trump.)
V přípravě : USS Texas (Samek),USS Lexington(Trumpeter)
Hotovo:IJN Kiso,USS Indianapolis,HMS Hood,USS Vesuvius, IJN Ch13, USS Atlanta,USS South Dakota,USS Slater,I-400, pár ubotů,Masaryk
Hill

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 22 lis 2010, 22:34

5 hodin bych je jen vytahoval silon je pružnější.... ale opravdu záleží na výrobci .. já silon vždy odmotám na karton fixnu páskou a stříknu šedočernou Valejo

Už mám hotovou vodu... mě to moc nejde... je to pomačkaný alobal nalepený univerzálním UHU.... pak modročernošedou rozmíchanou přímo do laku Sidolux a nalitou na povrch a rozmatlanou štětcem (stříkat se to nedá) pak se přilepí loď a olejem dodělají vlnky.. tříšť je z papírového ubrousku
Trochu jsem měl problémy protože jsem se chechtal nahlas bouři co se mě podařilo vyprovokovat na vedlejším fóru :grin: :grin: :grin:
Přílohy
Aizona 008.jpg
Aizona 007.jpg
Aizona 006.jpg
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 22 lis 2010, 22:44

ještě tam přijdu ty mola a musím někde sehnat figurky 1/700

Je zajímavé pojetí arizony HB (1/700 a 1/350) nebo co to je jak řeší Quady na člunové palubě a zadní palubě.. podle fotek tam nebyly jak je od Dragonu...
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Turboduck » 22 lis 2010, 22:52

Pěkná práce,
já figurky mám, ale jsou to japončíci. Myslím ale,že nebude problém přemalovat jim ksichty na růžovo :lol: :lol: :lol:
Turboduck

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hill » 22 lis 2010, 22:58

Turboduck píše:Pěkná práce,
já figurky mám, ale jsou to japončíci. Myslím ale,že nebude problém přemalovat jim ksichty na růžovo :lol: :lol: :lol:

Japončíky jsem al i na Masaryka, ale musíš je přejmenovat. Z Uko Ješity jsem udělal Pepu Nováka a vypadá jako kdyby se tady fakt narodil :)
Ve stavbě : CVA19 Hancock - SCB 125 (Hasegawa), DD 797 USS Cushing (Tamyia), USS Independence (Dragon),IJN Ryujo (Fujimy),USS Maine (Combrig), USS Essex (Trump.),USS Missourry(Trump.)
Hotovo:IJN Kiso,USS Indianapolis,HMS Hood,USS Vesuvius, IJN Ch13, USS Atlanta,USS South Dakota,USS Slater,I-400, pár ubotů,Masaryk
Hill

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 23 lis 2010, 12:49

Turboduck píše:Tak a dnes je rozhodnuto o další lodi co budu stavět... :D

Na nejmenovaném aukčním portálu jsem pořídil německou placičku i s leptama a doslova za babku... :lol: :lol: :lol:

Bude Graf Zepellin???
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hill » 23 lis 2010, 13:50

Vzhledem k tomu, že Duckovy nákupy na nejmenovaném aukčním portálu sleduji, a také k indíciím v podpisu bych tipnul standartní a okoukaný Bismarck :wink: .
Hill

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 23 lis 2010, 14:02

jasně sbírka miniaturních bitevních kolosů....
:grin:
A jaký to byl letadýlkář :grin:
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod herr66 » 23 lis 2010, 14:21

zbynek.skopan píše:A jaký to byl letadýlkář :grin:

A takhle se zvrhnul...uz jsme za nej zapalili par svicek :mrgreen:
herr66

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Turboduck » 23 lis 2010, 15:45

Nojo no.... lepit letadla umí každej, jóóó to lodišky jen pár jedinců. :lol: :lol: :lol:
V letadlech jsem se dostal k tomu, že jsem jako blázen nakupoval hromady doplňků, modely vycházely na nehorázný peníz a neměl jsem z toho pocit radosti při stavbě :cry: ... Teď, když jsem s letadlama nadobro seknul (v normálním životě), vrhnul jsem se na lodišky, na malinkatý, doplňky jen lehce-hlavně zábradlí ( né hlavně a zábradlí. A nejdůležitější je to, že mě to baví.

Hill: Profláknutej Bismarck :( ...
Ale ted mě bere, že v Ryujo jsou taky leptíky... vyhlásím anketu.

Nic, moc jsem se rozkecal a Arizona se pozvolně potápí... :) Jdu patlat... večer foto...
Turboduck

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 23 lis 2010, 16:28

pojetí našeho mladého:
:D
Přílohy
Aizona 005.jpg
Aizona 004.jpg
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hill » 23 lis 2010, 18:23

Turboduck píše:Nojo no.... lepit letadla umí každej, jóóó to lodišky jen pár jedinců. :lol: :lol: :lol:
V letadlech jsem se dostal k tomu, že jsem jako blázen nakupoval hromady doplňků, modely vycházely na nehorázný peníz a neměl jsem z toho pocit radosti při stavbě :cry: ... Teď, když jsem s letadlama nadobro seknul (v normálním životě), vrhnul jsem se na lodišky, na malinkatý, doplňky jen lehce-hlavně zábradlí ( né hlavně a zábradlí. A nejdůležitější je to, že mě to baví.

Hill: Profláknutej Bismarck :( ...
Ale ted mě bere, že v Ryujo jsou taky leptíky... vyhlásím anketu.

Nic, moc jsem se rozkecal a Arizona se pozvolně potápí... :) Jdu patlat... večer foto...

Toho Bismarka jsem nemyslel ve zlým :roll: . Já se o lodičky zajímám už od 2.třídy ZŠ, kdy jsme si je s kamarádem začali dělat z papíru a hrát primitivní wargaming a postupně mně přestal brát mainstream (Bismark, Yamato a zbytek co je schopen vyjmenovat i loděma nepostižený).

Máš v leptech u Ryuja i hlavní stožár? Jestli ne, pošlu ti ho, koupil jsem si kvůli němu lepty od Lion Roar a 10 mi jich zbylo, naštěstí se dají použít ještě na 4 další lodě.
Hill

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Turboduck » 23 lis 2010, 18:34

Bismarck je vpoho, nečekaný kup... :)
Na Ruyjo se podívám, myslímže je od Fujimy.

No a něco k Arizoně, chybí kompletace přední nástavby, jinak je tam snad už vše. Dodělám nějaké opravy a patinace a nastane pletení. Toho se nějak nebojím, chmelnice jsou chmelnice... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Přílohy
arizona 41 (38).jpg
arizona 41 (39).jpg
arizona 41 (40).jpg
arizona 41 (41).jpg
Turboduck

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Lodě (Ships) Rozestavěno