Tak malinkaty posun cakam na drzdicaky kupil som ich tu na fore snad na buduci tyzden uz dojdu.Takze vsetko pripravene na uzatvorenie trupu len sachta brzdicakov a hotovo,robim vsetko okolo mam hotove podvozky teraz som dokoncil kryty hlavneho podvozku zalepene sachty pdvozku prednu este treba zasurfovat a stupacky nastupu do kokpitu. .Nemate niekto kupim dve rakety Magic bol by som vam velmi vdacny.
Zatial velmi pekne. Paci sa mi ako mas ten wash. Napriklad na tych podvozkovych krytoch-to cele ich natries Migovym washom, nechas uplne zaschnut a az potom stieras?
Momentálne na stole: Aero Ab-11 (Special hobby 1/72) Posledné hotové: Spitfire PR MK.IA (Eduard+Pavlamodels 1/48), Spitfire Mk.I (Eduard 1/48)
Sachta je len v surfe samozrejme budem ju striekat naraz aj so spodkom,kamo bude biela seda tak to fuknem naraz.Ivan presne tak cele natriem Mig neutral wash trocha to zaschne a tak uchostuchom to zotieram ,len pri onitovanych veci do pozitivu je trocha problem ostavaju chlpky a tych sa potom zbavovat je dost vrazda.Chalani dikes za komentare.
Tak zas malinkaty posun zalepena sachta brz.stitov,zlepeny trup ciastocne opravene linky a kontrolny surf treba toho este dost opravit a pretmelit a obnovit linky.Zo spodu to trebalo skoro vstko prejst rydlom nanovo.
Ale bolo by este co ,nastavec tankovania za letu,kanony ktore mi ani po mesiaci neprisli a tak som sa na nich vybodol a este aj ta nieaka elektronika.Ale ja nie som nieaky zastanca totalneho rezania tak mi to staci ako to je,ved aj tak tam je toho dost .